Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yunus Yıldız, TFF 3. Lig Maçında Görev Alacak!

Aksaray Şubesi’nden Yetişen Hakem,

Aksaray Şubesi’nden Yetişen Hakem, Anadolu Üniversitesi/3GEN Holding Elazığspor Maçında Yardımcı Hakem Olarak Sahada Olacak!

Aksaraylı hakem Yunus Yıldız, TFF 3. Lig maçında görev alacak. Anadolu Üniversitesi ve 3GEN Holding Elazığspor karşılaşmasında yardımcı hakem olarak sahada olacak. 17 Mart saat 14.00 itibariyle başlayacak olan karşılaşma Osmangazi Üniversitesi Futbol Sahası’nda oynanacak.

Aksaray Hakemler ve Gözlemciler Derneği (TFFHGD Aksaray Şubesi), Yunus Yıldız’ın, Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig maçlarında görev alacak olmasının gururunu yaşıyor. Aksaray’ın yetiştirdiği başarılı hakemlerden biri olan Yunus Yıldız, Anadolu Üniversitesi/3GEN Holding Elazığspor maçında yardımcı hakem olarak sahada yer alacak.

Yıldız, Aksaray’daki hakemlik kariyerine başladıktan sonra gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmiş ve kısa sürede adından söz ettirmiştir. Genç yaşına rağmen gösterdiği başarılarla TFF 3. Lig maçlarında görev almak için önemli bir adım atmıştır.

TFFHGD Aksaray Şubesi, Yunus Yıldız’a maçında başarılar dilerken, Aksaraylı sporseverler de onun başarılı performansını merakla bekliyor. Aksaray’ın yetiştirdiği bir hakemin daha üst liglerde görev alması, ilin futbol camiasında gurur ve heyecanla karşılanıyor.

Haber: Hakan Hidayet Deniz