Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yılmaz Vural, Aksaray Belediyespor’un rakibi oluyor

Türk futbolunun duayen teknik

Türk futbolunun duayen teknik adamlarından, esprileri ve açık sözlülüğü ile futbol ve spor camiasının kalbinde yer edinmiş bir isim Yılmaz Vural, Aksaray Belediyespor ile aynı grupta yer alan İzmir ilinin 2.lig ekiplerinden Menemenspor’un başına teknik adam olarak geliyor.

Yılmaz Vural Menemenspor ile anlaşırsa, ligin 15’nci haftasında Menemen’de 26 kasım 2023 tarihte oynanacak Menemenspor- 68 Aksaray Belediyespor karşılaşmasında Aksaray Belediyespor’a rakip olacak.

Son olarak geçen sezon Yeni Malatyaspor’un çalıştıran Yılmaz Vural, TFF 2. Lig temsilcisi Menemen FK ile anlaşma sağladı.

TFF 2. Lig ekiplerinden Menemen FK’nın teknik direktörlük görevi için Yılmaz Vural ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Bir süredir herhangi bir takım çalıştırmayan ve görevi özlediğini ifade eden Yılmaz Vural, Menemen FK’dan gelen teklifi kabul etti.

KISA SÜRE İÇİNDE RESMİ AÇIKLAMA

Mynet Spor’da yer alan habere göre; Yılmaz Vural ile prensip anlaşmasına varan Menemen FK’nın kısa süre içinde bu anlaşmayı duyurması bekleniyor.

  1. SIRADA YER ALIYORLAR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Menemen FK, bu sezon çıktığı 10 maçta yalnızca 12 puan toplayabildi. Ligde 9. sırada yer alan Menemen FK, tecrübeli teknik adamın gelişiyle birlikte yükselmeyi umuyor.

Vural son olarak geçen sezon TFF 1. Lig’de Yeni Malatyaspor’u çalıştırmıştı. 6 Şubat tarihli deprem felaketinin ardından ligden çekilen takım, bu sezon da müsabakalara çıkamayacağını bildirmişti. Haber: Ağustos GERÇE