Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yıldırım, Somaspor maçını kazanacağız

Aksaray Belediyespor hafta sonunda

Aksaray Belediyespor hafta sonunda Soma Spor konuk edecek. Siyah Beyazı temsilcimiz beş haftalık kötü gidişata dur demek için Somaspor karşılaşmasına özel olarak hazırlanıyor.
Aksaray Belediyespor teknik direktörü Şaban Yıldırım, Pazar günü oynayacağımız karşılaşmada Dağılgan Stadyumu’nu taraftarlarımızın doldurmalarını istiyoruz’ dedi.
Yıldırım yaptığı açıklamada bu takımı hep birlikte ayağa kaldıracağız. Tribünde taraftarlarımız sahada futbolcularımız el ele vererek ve stadyumda güzel bir sinerji elde ederek Somaspor engelini aşmak istiyoruz dedi.

Yıldırım; ‘‘Taraftarları maça davet etti’’
ŞEYTANIN BACAĞINI KIRACAĞIZ
Motolux 68 Aksaray Belediyespor Teknik direktörü, Şaban Yıldırım, hafta sonu kendi evlerinde Somaspor ile oynayacakları maçta taraftarların stadı doldurmasını istedi.
TFF 2. Lig Kırmızı grupta Lig’in 14. haftasında 19 Kasım Pazar günü sahasında Somaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken Teknik direktör Şaban Yıldırım, Somaspor ile oynayacakları maçta taraftarların stadı doldurmasını istedi.
Teknik direktör Şaban Yıldırım yönetiminde TOKİ Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve basın mensuplarına açık tutulan antrenmanın bu bölümünde ısınma ve dar alanda pas çalışması yapıldı. Antrenmana, sakatlığı bulunan Şahin Fıstıkçı dışında bütün futbolcular katıldı.
Teknik direktör Şaban Yıldırım, antrenmanda konsantrasyonumuzla Somaspor maçına odaklandık. Bu süreçte yakaladığımız enerjiyi Somaspor maçına yansıtmak bütün isteğimiz, arzumuz. Bunu yansıtabilmek için bütün motivasyonumuz Pazar günü taraftarlarımızın stadyumu tam doldurması diye konuştu.

 

Taraftarları Somaspor maçına davet eden Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü: “Onlar olduğu sürece hep çok daha iyisini yapacağız. Geçen hafta yoktular ama her yerde bizimle beraber olduklarının enerjisini hissedebiliyorduk. Soma maçı öncesi bugün artık fiilen içinde, bizimle olmalarını ve canlı şekilde enerjilerini verebilmelerini istiyoruz. Bu ivmeyi daha iyiye çekmektir bütün arzumuz, isteğimiz. Güzel bir Pazar günü yine hep beraber, taraftarımızla birlikte daha iyi futbol, daha iyi bir mücadele Aksaray’a yakışır. Baskılı oynayan, sayısal olarak rakipten daha fazla her yerde bulunan bir takım olmak istiyoruz. Umarım bunun karşılığını alarak devam ederiz.” Dedi. Motolux 68 Aksaray Belediyespor, yarın yapacağı antrenmanla Soma hazırlıklarını sürdürecek.