Uzun yıllardır alt yapıdaki başarıları ile göz dolduran Aksaray Belediye Spor, 10-14 Nisan 2023 tarihleri arasında Kastamonu’da yapılacak olan Yıldız Kızlar Hentbol Türkiye Şampiyonasına iddialı hazırlanıyor.
Türkiye şampiyonası öncesinde tüm hazırlıklarını tamamlamaya gayret gösteren Belediyespor’ un Yıldız Kızları, Aksaray’ı temsil etmeye devam ediyor.
Salı günü çekilen fikstür sonrası Elazığ SYSK ve İstanbul Göktürk Spor ile D Grubunda yer alan Belediye Spor Yıldız Kız takımı, öncelikle grupta ilk 2 sırada yer alarak, ilk 8 takım arasına kalmaya çalışacak. Yarı final müsabakalarında maç kaybetmeden final vizesi alan Belediye Spor’un yıldız kızları Türkiye Şampiyonası öncesinde tüm hazırlıklarını tamamladı.
Aksaray Belediyespor Alt Yapı Sorumlusu Antrenör Serkan Pala; alt yapımızda yoğun bir şekilde yeni oyuncular bulmak için çalışıyoruz. Geçen sezon Genç kızlarda Türkiye Şampiyonu olarak büyük başarı elde ettik. A Takımımızın tamamı alt yapımızdan oluşuyor. Planlı, sabırlı ve uzun soluklu çalışmalarımız ile yeni şampiyonluklar ve yeni oyuncuları A takımımıza kazandırmayı hedefliyoruz. Kastamonu’da da hedefimiz final oynamak. Bunu başaracak güce sahibiz. Elde ettiğimiz başarılar kamuoyunda çok yer bulmasa da biz işimizi yapmaya, Aksaray’ı başarı ile temsil etmeye devam edeceğiz dedi.
Haber Ağustos Gerçe

