Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YENİ HOCA AYDIN YAVUZ

aksaray belediyespor’un yeni teknik

aksaray belediyespor’un yeni teknik adamı aydın yavuz“aksaray’a şampiyonluk için geldim” dedi. aydın yavuz lig de oynanacak 9 finalkarşılaşması için anlaştı. 

aksaray belediyespor ile anlaştıktan sonra haftanın ilkantrenmanına da takımla birlikte çıktı. antrenmanlardaki hırsı ve ciddiyeti iledikkat çekti.

yavuz: ”daha önce bölgesel amatör liglerdeki takımlarlada çalıştım. bal liginde şampiyonluklara imza attım. bu defa da aksaray sporada şampiyonluk yaşatmaya geldim. 9 hafta boyunca maç maç ilerleyeceğiz. maç maçrakiplerimizi ele alacağız. bu işin üstesinden geleceğiz. Çünkü aksaraytaraftarı, aksaray halkı, futbolcusu, teknik kadrosu,  yönetim kurulu inanmış bir grup ve başarıyahak eden bir şehir aksaray. kısa zamanda takımdaşlığı en üste çekmemizlazım.  el ele vererek bu takımı arzuettiğimiz yere 3.lige hep beraber çıkarmaya çalışacağız ”dedi.

aydın yavuz kimdir?

aydın yavuz 24 temmuz 1961 trabzon’da dünyaya geldi. 1996yılında haçkaspor takımında başladığı antrenörlük hayatını sırasıylabulancakspor, tokatspor, gümüşhanespor, gölcükspor, artvin hopaspor,mezitlispor, akçaabat sebatspor, arsinspor. ofspor. karsspor. Ünyespor.bayrampaşaspor, ankara demirspor. nazilli belediyespor, büyükşehir belediyeerzurumspor, düzcespor , İnegölspor, sarayköyspor, nazillispor ve son olarak dabayburtspor takımlarında profesyonel takımlarında teknik direktörlük veyardımcılık görevlerinde bulundu. aksaray belediyespor teknik direktörü aydınyavuz, gümüşhanespor, karsspor, trabzon arsinspor, ve artvin hopaspor ileyozgatspor da teknik direktör olarak görevde bulundu. aydın yavuz aksaray’agelerek kulüp başkanı ahmet durmuş sönmez ile söz keserek sezon sonuna kadaraksaray belediyespor teknik direktörü olarak imzayı attı.

haber: ali ŞengÜl

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkiye A Milli Kadın Voleybol
Sıradaki Haber Türkiye ve Brezilya Karşı Karşıya; Haftanın son maçı öncesi bilinmesi gerekenler