Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

VÜCUDA VERİLEN AKADEMİ EĞİTİMİ

bakımlı ve sağlıklı bir vücuda

bakımlı ve sağlıklı bir vücuda sahip olmak için neler gerektiğini öğrenmek için akademigym’nin işletmecisi ve antrenörü  mustafagörkem aksoy. İle görüşerek bilgiler aldık.

aksoy; “İşletmeci ve antrenör olarak yaklaşık 4 yıldır busektördeyim. Çocukluk hayalimdi. bir yerden başladık ve şu anda güzel biryerdeyiz.

 aksaray’ın talepgören en işlek salonuyuz. genel olarak yaz aylarında 300-350 üyemiz oluyor, kışaylarında ise bu sayı 500-550 kadar bir üye kitlesine ulaşıyor. bizim bayüyelerimiz daha fazla ama zamanla bayan üye sayımızın artacağını dadüşünüyorum. gelen üyelerimizin durumuna göre, talebine ve ihtiyaçlarına göreek protein takviyeleri de yapıyoruz. bu ek ürünleri verirken herhangi birsağlık sorunu olup olmadığını da inceliyoruz tabi ki. Şu anda yoğun olarakfitness ve boks eğitimleri veriyoruz. Şu an yeni başlayan bir eğitim sistemimizvar crossfit genelde ankara İstanbul gibi büyük şehirlerde verilen bir eğitimsistemi. aksaray’da da ilk olarak bu eğitimi salonumuzda biz spor severlerlebuluşturduk.

salonumuzda genel olarak fitness ekipmanları ağırlıklıolarak hizmet vermekteyiz. bayanlara özel bölümümüz mevcut ve bayan antrenöreşliğinde 10.00/21.00 saatleri arasında eğitim verilmektedir. erkekler içinde 2antrenör ile hizmet veriyoruz.

Önemli olan spor yapmış olmak için spor yapmak değildoğru alınan eğitimle spor yapmaktır. biz de müşterilerimize doğru bir eğitimvermek için yoğunlaşıyoruz burada” dedi.

haber ali Şengül

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı'nın
Sıradaki Haber Önder Karaveli Trabzonspor’da