Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Voleybol 2.liginin fikstürü çekildi

9 takımın bulunduğu Kadınlar

9 takımın bulunduğu Kadınlar Voleybol 2.Ligi 13.Grubunda fikstür çekimi yapıldı. Çekilen fikstür sonuçlarına göre Aksaray’ın iki takımı Kuzeyboruspor ve 1989 Aksarayspor takımları aynı grupta yer alıyor.

Grupta, Adana ve Mersin’den üçer, Aksaray’dan ikişer ve Kayseri’den tek takım mücadele edecek. Grupta Aksaray’dan Kuzeyboruspor ve 1989 Aksarayspor ile birlikte Adana Büyükşehir Belediyespor, Adana Voleybol, Seyhan Belediyespor, Kayseri Voleybol, MTD Otomotiv Mersin İhtisas, Mersin Siyah- Beyazspor, Tarsus Amerikan Koleji takımları yer alıyor.

Kadınlar Voleybol ligi 15 Ekim 2023 Pazar günü başlayacak olup 3 Aralık 2023 Pazar günü oynanacak olan maçlarla ilk devre sona erecek. İkinci devre ise 10 Aralık 2023 tarihinde başlayacak ve devre 4 Şubat 2024 tarihinde sona erecek.

Grupta ilk iki sırada yer alan takımlar Şubat 2024’de çeyrek ve yarı final maçlarını, Mart ayında da final maçlarını oynayacak olup final maçlarını kazanan takımlar kadınlar voleybol 1.ligine adını yazdıran takımlar arasında yer alacaklar.

Kadınlar Voleybol 2.ligi 13’ncü grubunda ilk hafta programı şöyle;

Tarsus Amerikan Koleji- 1989 Aksarayspor

Adana Voleybol- Siyah- Beyazspor

Adana B.Bld.Spor-Seyhan Belediyespor

Mersin İhtisas- Kayseri Voleybol

Kuzeyboruspor- BAY

Haber: Ağustos Gerçe