Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vodafone Sultanlar Liginde güncel puan durumu; Kuzeyboru’da kritik değişiklik!

Vodafone Sultanlar Liginin 16’ıncı

Vodafone Sultanlar Liginin 16’ıncı haftasının geride kalmasının ardından ligdeki puan durumları ve sıralamalar belli oldu. Sultanlar Ligi’nin ilk haftasından bu yana yüksek bir performans ile oyununu oynayan Kuzeyboru, haftalardır koruduğu dördüncü sıradaki yerini Türk Hava Yolları’na (THY) kaptırdı.

21 Ocak Pazar günü Aksaray Kapalı Spor Salonunda 2022-2023 sezonu şampiyonu Fenerbahçe ile karşı karşıya gelen Kuzeyin Sultanları, şampiyonu mağlup edememesi nedeniyle dördüncü sıradaki yerini THY’na kaptırmış oldu.

Mehmet Bedestenlioğlu baş antrenörlüğünde çalışmalarını sürdüren Kuzeyin Sultanlarının deplasmanda Muratpaşa Belediyesi ve THY takımına mağlup olması nedeniyle kritik puanları kaybetmişti. Her iki karşılaşmada da etkili bir performans ortaya koyan Aksaray temsilcisi Kuzeyboru, galibiyete ulaşamaması nedeniyle sıralamadaki yerini tehlikeye sokmuştu.

Ligin 16’ıncı hafta mücadelesi kapsamında Fenerbahçe Opet takımını ağırlayan Kuzeyin Sultanları, sergilediği performans ile voleybol severlerin takdirini toplasa da etkili performansı kazanmasına yetmedi ve sıralamada bir basamak geriye düşmüş oldu. Sultanlar Liginin beşinci sırasında bulunan THY ise 21 Ocak Pazar günü oynadığı Karayolları karşılaşmasını 3-0 kazanarak dördüncü sıranın sahibi oldu.

Vodafone Sultanlar Ligi’nin 17’inci haftasına girerken güncel puan ve sıralama durumu ise şu şekilde;

1- Vakıfbank: 43 puan
2- Fenerbahçe: 43 puan
3- Eczacıbaşı: 40 puan
4- THY: 29 puan
5- Kuzeyboru: 27 Puan
6- Murat Paşa:  25 puan
7- Galatasaray: 23 puan
8- Nilüfer: 19 puan
9- Beşiktaş: 17 puan
10- Çukurova: 18 puan
11- PTT: 16 puan
12- Aydın Büyükşehir: 14 puan
13- Sarıyer Belediyesi: 14 puan
14- Karayolları: 5 puan

Haber: Ağustos Gerçe