Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

VALİLİKTE GENÇLİK KUTLAMASI

19 mayıs atatürk’ü anma

19 mayıs atatürk’ü anma gençlik ve spor bayramı kutlamalarıkapsamında çeşitli etkinliklerin düzenlendiği ‘gençlik haftası’ kutlamalarıbaşladı. hafta nedeniyle aksaray gençlik hizmetleri ve spor İl müdürlüğübünyesinde görev yapan gönüllü gençler ve gençlik liderlerinden oluşan heyetvali aykut pekmez’i ziyaret etti. 

gençlik hizmetleri ve spor İl müdürü cüneyt alkan, gençlikmerkezi müdürü ahmet akpınar, gönüllü gençler ve gençlik liderlerinden oluşanheyeti valilik makamında kabul eden vali pekmez; gençlik temsilcileri ile birsüre sohbet etti.

gençlik merkezi faaliyetleri hakkında bilgi alan valipekmez; gençlerin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerçerçevesinde bu merkezlerden en iyi şekilde yararlanmaları gerektiğini söyledi.

teknolojik gelişmeler ve içinde yaşadığımız çağın bumerkezlerin aktif olarak gençlere yönelik daha çok çalışmalar gerçekleştirmesi gerektiğiniortaya koyduğunu kaydeden vali pekmez; milli, manevi ahlaki değerlere sahipgençlere ihtiyacımız var. geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz gençlerimizibu bilinçle yetiştirmeliyiz. bunun için bu gençleri yetiştirecek olan gençlikliderlerimizin kendilerini de en iyi şekilde yetiştirmeleri gerekiyor” dedi.

gençlik merkezi kamp ve diğer faaliyetleri hakkında bilgialan vali pekmez çalışmalarında başarılar dilediği gençlik liderlerineziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. .

20.600 üye sayısı ve her yıl düzenlenen kurslara 9.000gencin katıldığını belirten aksaray gençlik merkezi müdürü ahmet akpınar,gençlerin ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda kurslar düzenlediklerinidevletin imkânlarını en iyi ve verimli şekilde gençlerin hizmetine sunmagayretinde olduklarını kaydetti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Yeşilova Belediyespor, yıllar süren aradan
Sıradaki Haber Yıllar sonra geri dönen Yeşilova Belediyespor; Aksaray amatör küme’de şampiyonluğu hedefliyor