Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Uşakspor’u elimizden kaçırdık

  Aksaray Belediyespor pazar

 

Aksaray Belediyespor pazar günü adeta Uşaksporu elinden kaçırdı. Ligin ilk haftasında sahasında Düzcesporu 2-1 mağlup olan Uşakspor, Aksaray Belediyespor ile oynadığı karşılaşmada hem sert futbol oynaması hem de kalecileri İbrahim Bağçı başta olmak üzere tüm futbolcular oyunu soğutmak ve deplasmandan puan çıkarmak için ellerinden geleni yaptılar.

Uşakspor elinden kaçıran Aksaray belediyespor haftayı 3 puanla kapatamamanın üzüntüsünü yaşadı.

Türkiye 2’nci ligi Kırmızı grubunda mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor ligin ikinci haftasında sahasında Uşakspor ile golsüz berabere kaldı. Siyah- beyazlı temsilcimiz müsabaka boyunca yaptığı mücadelesini golle sonuçlandıramadı. Karşılaşmada alınan 0-0’lık beraberlik moralleri bozsa da alınan bir puanla birlikte temsilcimiz puanını 4 yapıp ligde haftayı 5’nci sırada tamamladı.

Aksaray Belediyespor, Uşakspor karşısına ilk hafta deplasmanda alınan İskenderunspor galibiyetinin kadrosu ile çıktı. Karşılaşmanın 12’nci dakikasında Atamer Bilgin sakatlanarak yerini Berkay Tanır’a bıraktı.

Berkay Tanır’da 66’ncı dakika da yerini takımın yeni forvetlerinden Şahin Fıstıkçı’ya, Efe Niyazi Kurtulmuş’ta aynı dakika da takımın yeni golcüsü Yasin Abdioğlu’na bıraktı. Şahin Fıstıkçı ve Yasin Abdioğlu 66’ncı dakika da müsabakaya girerek ilk kez taraftarlarla buluştu.

Müsabakada Aksaray Belediyespor galip gelebilmek adına son yarım saatte tüm riskleri de aldı. Sol tarafta Ali Kuçik, forvette Şahin Fıstıkçı ve Yasin Abdioğlu ikili görev yaparken diğer forvet Alpay Aldemir’de sağ kanatta görev aldı.

Aksaray Belediyespor’da kaleci Emre Satılmış kalesinde oldukça güven verdi. İki maçtır kalesini rakip forvetlere kapatan Emre Satılmış ve Aksaray Belediyespor oynadığı kontrollü ve disiplinli mücadelesi ile de dikkat çekti.

Takımımızın ceza alanı dışından yakaladığı iki kritik serbest atışı da 68 sırt numaralı Osman Bayrak kullandı. Bayrak’ın iki frikik atışı da üstten auta gitti.

Aksaray Belediyespor ile Uşakspor arasında oynanan karşılaşmaya taraftarlar çok büyük ilgi gösterdiler. Takımın ilk maçında tribünler tamamen dolarak takıma destek verdiler. Müsabakada oyuncular ısınırken 68 Gençlik Grubu ve Ergenekon taraftar grupları tek tek futbolcuları tribünlere çağırarak oley çektirdiler. haber: Ağustos GERÇE