Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

U17 Türkiye Finali Aksaray’da oynanacak

Aksaray bu yıl 22-23

Aksaray bu yıl 22-23 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek olan U17 Türkiye şampiyonası 4.Grup eleme müsabakalarına ev sahipliği yapacak. U Kategorilerinde bu sezonun en çok takım ağırlayan şehri olan Aksaray, aynı zamanda tarihinde en çok Türkiye şampiyonasına ev sahipliği yapan şehirler arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra U17 kategorisinde ilk kez final grubu maçı Aksaray’da oynanacak.
2022-2023 sezonunda Aksaray ASKF olarak U19 akademi ligi çeyrek finali, U18 akademi ligi çeyrek finali, U18 ve U15 Türkiye şampiyonası 1. grup eleme maçlarının ardından, U17 Türkiye şampiyonasında da 1. ve 2. grup eleme maçlarına ev sahipliği yapmanın mutluluğu yaşanmıştı.
Aksaray’da 22-23 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan U17 Türkiye şampiyonası finalinde, Dolayoba Spor (İstanbul), Elazığ İl Özel İdare Spor (Elazığ),Kavaklıderespor (Ankara), Salihli Belediyespor (Manisa) takımları yer alacak.
U17 Türkiye şampiyonası final maçları 22 Temmuz cumartesi günü başlayacak olup,23 Temmuz Pazar günü oynanacak final müsabakası ile sona erecek.
ASKF Başkanı Cavit Kılıç, “2022-2023 sezonunda Aksaray olarak U kategorilerinde U 17 Türkiye finali ile tamamlayacağız. Aksaray’da daha önce 2014 yılında U14 finaline ev sahipliği yapmıştık. Şimdi ise U17 finali Aksaray’da olacak. Türkiye ve federasyon nezdinde Aksaray olarak gösterdiğimiz ev sahipliği nedeniyle şampiyonlarında ilimizin tercih edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. U17 Türkiye finalinde de aynı şekilde iyi bir ev sahipliği yaparak sezona nokta koyacağız” dedi.

Haber: Ağustos Gerçe