Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

U-15 mücadeleleri kapsamında Çarşamba günü derbi var

Aksaray Amatör Küme U15

Aksaray Amatör Küme U15 Ligi 8. hafta maçları bugün akşam ve yarın oynanacak karşılaşmalar ile tamamlanacak.  Bu hafta Amatör Küme’de Çarşamba günü derbi heyecanı yaşanacak. 7 hafta sonunda 18 puanla liderlik koltuğunda oturan Ekecikspor ile ligde 16 puanla ikinci sırada bulunun Anadolu Gençler Futbol Kulübü Dağılgan 2 Nolu Saha’da saat 18.00’de kozlarını paylaşacak. Ekecikspor oynadığı karşılaşmalarda mağlubiyet yüzü görmezken, Anadolu Gençler takımı bir beraberlik ve 5 galibiyeti bulunuyor.

Bugün oynanacak karşılaşmalarda zirve mücadelesi veren Aksaray Belediyespor ligde bir beraberliği ve ligin son sırasında bulunan Sultanhanıspor’u Dağılgan 2 Nolu Saha’da saat 18.00’de oynayacak. Aksaray Belediyespor maçtan 3 puan alarak zirve takibin sürdürmek isterken, Sultanhanıspor ilk 3 puanını güçlü rakibinden almak istiyor.

Bugünün son karşılaşmasında play-off mücadelesi veren Aksaray 68 Spor Kulübü 4 puanla ligde 7. sırada bulunan Yeşilovaspor mücadele edecek. Maç Dağılgan 2 Nolu Saha’da saat 20.00’de başlayacak.

Çarşamba günü oynanacak son karşılaşmada Eğitim Gençlikspor ile Osmanlı Futbol Kulübü Dağılgan 2 Nolu Saha’da saat 20.00’de oynanacak. Haftayı bay geçen takım Aksaray Gücüspor oldu.

Haber: Hakan Hidayet Deniz