Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tuzgölüspor’da yeni bir isim; Didarana Demir

Türkiye Futbol Federasyonu 3.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig Kadınlar 7. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Tuzgölü Kadın Futbol Takımı, play-off öncesi kadrosunu güçlendirdi. Ligde oynadığı 9 karşılaşma sonunda 23 puanla lider olarak play-off’lara kalmayı başaran Tuzgölüspor, Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar Ligi’nde mücadele eden Konya İdmanyuduspor’dan Didarana Demir’i transfer etti.

Hollanda’nın Gravenhage şehrinde 2002 doğumlu Didarana Demir, Konya İdmanyurduspor ile bir maça çıktıktan sonra Tuzgölü Kadın Futbol Takımı’na transfer oldu. Yapılan bu transferle Tuzgölüspor, play-off mücadelesinde daha güçlü bir kadroyla sahaya çıkacak.

Tuzgölü Kadın Futbol Takımı, Didarana Demir’in transferiyle birlikte play-off maçlarına daha iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Takım, Didarana Demir’in tecrübesi ve yeteneğiyle hedeflerine ulaşmak için motive bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig Kadınlar 7. Grup lideri Tuzgölüspor, Didarana Demir’in katkılarıyla play-off maçlarında başarılı olmayı hedefliyor.

Haber: Ağustos Gerçe