Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tuğba Şenoğlu; “Bu sezon hedeflerimiz büyük”

Kuzeyboru Spor Kulübünün milli

Kuzeyboru Spor Kulübünün milli takım yıldızı olan Tuğba Şenoğlu İvegin, yeni sezon öncesinde takım ve Aksaray hakkında değerlendirmede bulundu.

Yaşadığı sakatlık nedeni ile Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı ile birlikte Milletler Ligi ve Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonasına katılım sağlayamayan Tuğba Şenoğlu İvegin, sakatlık sürecinin son bulması ile birlikte Kuzeyboru’da yapılan antrenmanlara katılmaya başlamıştı. Ağustos ayında Çanakkale kampına giden Kuzeyboru takımı, Aksaray’a dönmesiyle birlikte gün içerisinde çift antrenman ile sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Aksaray’da voleybol tutkunlarını heyecanlandıran Tuğba Şenoğlu transferinin ardından Kuzeyboru’nun sezon içerisindeki performansı merak konusu oluyor. Aksaray’da çalışmalarını sürdüren voleybol takımı, kadrosunun neredeyse tamamında değişikliğe gittiğinden 2023-2024 sezonuna damga vurmak istiyor. Bu sezon hedefimiz büyük.

Smaçör pozisyonunda mücadele olacak olan Tuğba Şenoğlu sezon öncesinde takım çalışmaları ve Aksaray hakkında değerlendirmelerde bulundu. Tuğba Şenoğlu sözlerinde, “Bu sezon hedeflerimiz büyük. Bir de pasör çaprazımız şu an milli takımı ile. O da geldiğinde takıma daha çok destek olacağını düşünüyorum. Bu seneki kadromuz bence iyi. Eğer birlikte, takımca güzel işler başarırsak bizim için çok güzel olacak. İzmir’de kupa maçlarımız var ve zamanımız kısıtlı. Ama şu an çalışmalara devam ediyoruz. Çok yoğun çalışıyoruz, günde çift antrenman ile ilerliyoruz. Şu an güzel gidiyoruz. Umarım İzmir’deki maçlarda da galip gelebiliriz. Aksaray’ı henüz çok gezemedim. Çünkü geldiğimde yorgundum, antrenmanlardan dolayı da çok fırsat bulamıyorum. Daha çok dinlenmeye çalışıyorum” ifadelerine yer verdi.

Haber: Ağustos Gerçe