Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Teknik Direktör Yıldırım:”Üçte üç yapmak istiyoruz”

Ligde oynadığı son 2

Ligde oynadığı son 2 karşılaşmayı gol yemeden kazanarak büyük moral bulan Motolux 68 Aksaray Belediyespor mücadele ettiği Türkiye ikinci ligi kırmızı grubunda ligin 16. haftasında 3 Aralık 2023 Pazar günü Türkiye Liglerinin köklü takımlarından Denizlispor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 14:00’te Dağılgan Stadyumu’nda oynanacak.

Denizlispor müsabakası öncesinde 68 Aksaray Belediyespor‘da moraller oldukça yerinde, siyah beyazlı takım 2 hafta önce sahasında ligin güçlü takımlarından Somaspor‘u 2-0, geçtiğimiz haftada yine ligin güçlü takımlarından Menemenspor‘u deplasmanda 1-0 mağlup ederek, 2 haftada 6 puanı hanesine yazdırınca küme düşme hattından da uzaklaşıp kendisini 16 puanla 14. sırada bulmanın mutluluğunu yaşıyor.

HEDEF 3’TE 3 YAPMAK

Pazar günü oynanacak olan Denizlispor müsabakası hazırlıklarına teknik direktör Şaban Yıldırım yönetiminde devam ettiren Aksaray Belediyespor bu karşılaşmayı da kazanarak 3’te 3 yapmanın heyecanı içerisine girdi.

Teknik direktör Şaban Yıldırım, “İki hafta üst üste kazandık ve bu maçlarda kalemizde gol görmedik. Rakibimizin ligdeki durumuna bakmadan bu müsabakaya daha çok ciddi şekilde hazırlanarak Müsabakamızı oynayacağız ve kesinlikle üç puanı almayı hedefliyoruz. Hanemize üç puan daha yazdırıp alt sıralardan biraz daha uzaklaşmak istiyoruz” dedi.

TARAFTARLARI MAÇA DAVET ETTİ

68 Aksaray Belediyespor teknik direktörü Şaban Yıldırım pazar günü oynanacak karşılaşmada en büyük güçlerinin taraftarlar olacağını da sözlerine ekleyerek, Dağılgan Stadyumu’nun dolması konusunda taraftarları da müsabakaya davet etti.

Yıldırım yaptığı açıklamada, takımımızdaki özgüvenin yeniden yerine gelmesi, istediğimiz oyunun oynanmaya başlaması ve futbolcuların göreve geldikten sonraki durumları ile şimdiki durumları arasında çok büyük fark olmasından dolayı son iki karşılaşmayı inançla mücadeleyle kazandık. Pazar günü de Denizlispor karşısında kazanmak istiyoruz. Bunun için sıkı şekilde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Taraftarlarımızın da türbinleri doldurarak coşkulu bir şekilde Denizlispor müsabakası oynayacağız. Allah izin verirse bu maçtan da üç puanı alarak hanemize yazdırmak istiyoruz. Bunun için iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz” dedi.

OSMAN BAYRAK KART CEZALISI, 4 FUTBOLCU KART SINIRINDA

Denizlispor müsabakası öncesinde 68 Aksaray Belediyespor‘da Osman Bayrak görmesinden dolayı dört sarı kart cezalısı olduğu için bu müsabakada karşılaşmada görev alamayacak. Ayrıca Aksaray Belediyespor‘da Oğuzhan Açıl, Hakan Özkan, Alpay Aldemir ve Ali Küçik 3’er sarı kartla müsabakalarını oynuyorlar. Bu maçta kart görmeleri durumunda daha sonra oynanacak olan Sarıyer deplasmanında takımının formasını giyemeyecekler. Yıldırım, konu hakkında yaptığı açıklamada; “Dört oyuncunun sarı kart cezası sınırında bulunmasından dolayı bu oyuncuların da Denizlispor karşılaşmasında daha dikkatli olacaklarına inanıyoruz” dedi.

HEDEF 3’TE 3 YAPMAK

Aksaray Belediyespor‘da moraller yerinde, son iki haftada alınan iki galibiyetin takımın kendisine gelmesi konusunda önemli etken olduğunu da sözlerine ekleyen teknik direktör Şaban Yıldırım “bu hafta kazanarak ikinci Lig’de ilk defa 2’de 2 yapmıştık. Şimdi de 3’te 3 yaparak Aksaray Belediyespor‘u üst sıralara taşımak istiyoruz” dedi.

Haber: Ağustos Gerçe