Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Teknik Direktör Yıldırım; “Gol orucunu bozup, kazanmak istiyoruz”

Motolux 68 Aksaray Belediyespor

Motolux 68 Aksaray Belediyespor teknik direktörü Şaban Yıldırım hafta sonunda oynanan ve 0-0 sona eren Isparta 32 Spor maçı ve Pazar günü sahamızda oynanacak olan Arnavutköy Belediyespor maçı ve grupla ilgili olarak değerlendirmede bulundu.

Motolux 68 Aksaray Belediyespor teknik direktörü Şaban Yıldırım yaptığı değerlendirmede, Aksaray Belediyesporun gol sorunu yaşadığını ve bunu aşmak için çalışmalarını bu yönde yapacaklarını söyleyerek, “Kazanmak için sadece forvet hattından değil, sonuçta her yerden gol katkısı bir şekilde gelmesi gerekiyor. Her mevkiden gelmesi gerekiyor. Dolayısıyla da bununla ilgili çalışmalarımızı sürdüreceğiz”dedi.

Teknik direktör Şaban Yıldırım, “Ceza sahası ve çevresine iyi geliyoruz. Gol bölgesine iyi geliyoruz. Pozisyon adetimiz de fazla olmasına rağmen atamıyoruz. İçerideki maçlarda da aynı şekilde gol sorunu yaşıyoruz. Hafta sonunda oynadığımız Ispartaspor maçında, rakibin hiç gol pozisyonu yok. Bir de iyi tarafı o. Mesela rakibi gol pozisyonu vermeden gol pozisyonu üretiyoruz. Ama sadece içeriye atmaya kalıyor. Yani bunu inşallah yaparız diye düşünüyorum” dedi.

Takımda kart cezalısı oyuncu bulunmadığını söyleyen Yıldırım, “Kart cezalımız yok ama sakatların durumunda da Abdussamed karnuçu’nun dışında eksiğimiz bulunmuyor. Sadece Samet’in geçen haftadan kalan bir sıkıntısı var. O bir hafta daha dinlenecek. Onunla ilgili de bakacağız” ifadelerine yer verdi.

Bu hafta önemli bir müsabaka oynayacaklarını söyleyen Motolux 68 Aksaray Belediyespor teknik direktörü Şaban Yıldırım, “bu hafta da önemli bir maç oynayacağız. Arnavutköy maçı. O da alttan toparlamaya çalışan bir takım. Arnavutköy son 4 haftada 8 puan aldı. İki beraber. İki galibiyet aldı. Sonuçta devre arasa çok büyük yatırım yaptılar. Bırakmayacaklardır. Onlar sonuçta kovalayacaklardır. Biz de tabi ki diğer maçlar kadar önemli bir maç bizim için şüphesiz. Arnavutköy maçı bizim yukarıdaki hedeflerimiz açısından da önemli bir maç. Artık kazanmak istiyoruz. Gol atmak istiyoruz. İnşallah bu maçta yaparız. Onunla ilgili dediğim gibi hafta boyunca biraz daha gol yollarıyla ilgili çalışmalarımızı daha çeşitlendirerek sürdüreceğiz. Gol pozisyonu adetimizi nasıl attırırız biraz da ona bakacağız. İçeriye nasıl yuvarlarız ona bakacağız” dedi.

Arnavutköy maçı tabi ki kolay bir maç değil diyen Yıldırım, “Her maçta taraftarlarımız görüyor. Bizim grupta enteresan bir grup. Böyle çok kolay maç kazanamıyor. Diğer takımlara da baktığın zaman öyle çok kolay maç kazanılmıyor. Bir seri yapan takım bir anda yukarıya çıkabiliyor. Mesela Arnavutköy 4 hafta kazanamayınca, yani girişte 4 hafta kazanamadık Kazanamayınca herkes düştü falan dedi. Ya ben dedim öyle değil. Yani sonuçta bir zaman ki durum ortada. İki maç kazandılar, bir anda tekrar umutlandılar. Yani ben ciddi bir şekilde kurtuluş çabası içerisindeler, Kurtuluş savaşının içerisindeler. Bu yukarısı için de geçerli. Mesela biz 2-3 maçlık bir seriyi yakaladığımız anda bir anda bir bakmışsınız ki kendinizi play of’un dibinde buluyorsunuz. Onu bekliyoruz, onu arıyoruz. İnşallah olur” dedi.

Haber: Ağustos Gerçe