Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TAŞPINARSPOR GALİP BAŞLADI

bu sezon aksaray amatör

bu sezon aksaray amatör kümeye yeniden dönüş yapantaşpınarspor futbol takımı ligin ilk haftasında en zor deplasmanlardan birisiolan eskilgücüspor karşısında sahadan 3-2 galip gelerek lige flaş bir başlangıçyapmış oldu. 

taşpınarspor müsabakaya, kalede hasan hançerli, defanstaersan dönmez, mustafa aslan, Ömer utku top, mert topal, muhammet et, defanstatemel yıldırım, rahim uğur, sadık ergen ve ileri de mehmet ali albayrak vemücahit demir on biri ile başladı.

aksaray amatör küme a grubunda mücadele eden taşpınarspordeplasmanda çıktığı ilk müsabakasında 3 puanı 3 golle alarak lige galibiyetlebaşladı.

karşılaşmanın 15. dakikasında mehmet okay’ın cezasahasında yapılan müdahaleye müsabakanın orta hakemi penaltı noktasını gösterdi.eskilgücüspor da penaltı atışını kullanan mehmet okay  topu ağlarla buluşturdu. 1-0 

müsabakada 1-0 geriye düşen taşpınarspor golden 5 dakikasonra mücahit demir’in ayağından bulduğu golle skoru eşitledi.1-1 karşılaşmanınilk yarısı bu skorla tamamlandı. 1-1

müsabakanın 2. devresine hızlı başlayan taşpınarsporaradığı golü 55. dakikada sadık ergen’le bularak 1-2 öne geçti. bu golekarşılık vermek isteyen eskilspor 76. dakikada ikinci kez penaltı kazandı.penaltı atışını kullanan mehmet okay takımının ve kendisinin ikinci golünükaydederek eşitliği sağladı. 2-2

karşılaşmanın 82. dakikasında organize gelişentaşpınarspor atağında topla buluşan mücahit demir’in sert vuruşunda top 3. kezfilelerle buluştu. 2-3  karşılaşmadabaşka gol sesi çıkmayınca karşılaşma taşpınarspor’un 2-3’lük galibiyeti ilesonuçlandı.

taşpınarspor başkanı barış yasavbulat, takımlarınınbaşarılı sonuçları bundan sonraki haftalarda da alamaya devam edeceğinisöyledi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray U13 Ligi'nin 3. haftası,
Sıradaki Haber Aksaray’da U13 Ligi’nde 3. Hafta nasıl tamamlandı?