Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sultanlar Ligi’nde puan durumu belli oldu; Kuzeyboru kaçıncı sırada?

Vodafone Sultanlar Ligi’nde 19’uncu

Vodafone Sultanlar Ligi’nde 19’uncu hafta karşılaşmalarının tamamlanmasının ardından ligdeki puan ve sıralama durumu belli oldu. Aksaray’ı temsilen sultanlar arenasında mücadele eden Kuzeyboru ise sıralamadaki yerini koruyor.

Sultanlar Ligi’nin 19’uncu hafta karşılaşmaları kapsamında mücadele eden Kuzeyboru, Adana deplasmanında karşı karşıya geldiği Çukurova Belediyespor karşısında 3-2’lik maç sonucu ile galip gelen taraf oluyor. Kuzeyboru’nun dört hafta art arda meç kaybetmesinden sonra gelen ilk galibiyet olan Çukurova Belediyespor galibiyeti, takıma ve Aksaraylı taraftarlara can suyu oldu.

Deplasmandan galip ayrılan Kuzeyboru maç sonucu ile taraftarların gönlünü almayı başarsa da Kuzeyboru için kritik süreç devam ediyor. Sultanlar Ligi’nin oldukça güçlü takımları karşısında lige iddialı başlayan Kuzeyboru, ikinci yarıda ise düşüş yaşadı. Tüm bunlara rağmen adından söz ettirmeye devam eden Kuzeyboru için Çukurova karşılaşması, galibiyet serisinin başlangıcı olarak görülmek isteniyor.

Vodafone Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Kuzeyboru puanını 29’a yükseltirken beşinci sıradaki yerini ise muhafaza ediyor.

Sultanlar Ligi’nde güncel puan durumu ve sıralamaya dair detaylar ise şu şekilde;

1-Fenerbahçe: 52 puan
2-Eczacıbaşı: 49 puan
3-Vakıfbank: 49 puan
4-THY: 38 puan
5-Kuzeyboru: 29 puan
6-Muratpaşa: 28 puan
7-Galatasaray: 26 puan
8-Nilüfer: 25 puan
9-Beşiktaş: 20 puan
10-Çukurova: 21 puan
11-Aydın: 19 puan
12-PTT: 16 puan
13-Sarıyer: 15 puan
14-Karayolları: 6 puan

Haber: Ağustos Gerçe