Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sultanlar Ligi’nde karar setinde en çok kazanan takım Kuzeyboru oldu

Türkiye Voleybol Federasyonu Sultanlar

Türkiye Voleybol Federasyonu Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Kuzeyboru Kadın Voleybol takımı bu yıl en fazla set oynayan takım unvanına sahip takım oldu. Ligin 22. haftası itibarı ile toplam 86 set oynayan Kuzeyboru Voleybol Takımı bu setlerden 48’inde galip gelirken 38’inde ise mağlup oldu. Ligde en fazla 5 set oynayan takım olan Kuzeyboru bu maçlarda 6 galibiyet ve bir mağlubiyet aldı.

Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı Galatasaray Daikin, Çukurova Belediyespor, Aydın Büyükşehir Belediyespor, Sarıyer, Beşiktaş Ayos ve PTT takımlarını 3-2 mağlup ederek tek mağlubiyetini Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop takımından aldı.

Vodafone Sultanlar Ligi’nde 14 galibiyet ve 8 mağlubiyeti bulunan Kuzeyboru Voleybol Takımı ligde 5. sırada yer alıyor. Son oynanan Galatasaray Daikin karşısında netice setini alarak galibiyetle dönen Aksaray temsilcisi 23. haftada Muratpaşa Belediye Sigorta Shop takımı ile Pazar günü saat 14.00’de Aksaray Spor Salonu’nda karşılaşacak. Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmada Kuzeyboru deplasmanda 3-2’lik skorla mağlup olmuştu. Bu hafta oynanacak karşılaşmada rakibini mağlup ederek ilk maçın rövanşını almak istiyor. Kuzeyboru Voleybol Takımı ile Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop takımı arasında oynanacak karşılaşma Türkiye Voleybol Federasyonu Voleybol TV’den naklen yayınlanacak.

Haber: Ağustos Gerçe