Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sultanhanı’nda çocuklar için futbol cup turnuvası yapıldı

Tüm takımlar şampiyon ilan

Tüm takımlar şampiyon ilan edildi

Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak’ın katkılarıyla ve 12 takımın katılımı ile 1.Sultanhanı futbol cup turnuvası düzenlendi. Turnuvaya katılan 6 takımda şampiyon olarak ödüllendirildi. Turnuvaya katılan 12 takıma da ‘Şampiyon sizsiniz?’ sloganı ile şampiyonluk kupası verildi.

Dostluğun ön plana çıkarıldığı 1.Sultanhanı futbol cup turnuvasına Sultanhanı Kaymakamı Serkan Ala’da katıldı. Turnuvaya destek oldu. Kaymakam Serkan Ala, çocuklarla sohbet edip onlara destek oldu.  ve şampiyonluk kupasını ödüllerini Sultanhanı belediye Başkanı Fahri Solak ile birlikte verdi.

Sultanhanı Belediyesinin organize ettiği 2011- 2012- 2013 ve 2014 doğumlu çocukların katıldığı 1. Sultanhanı futbol cup turnuvası yapıldı. Turnuva Sultanhanı ilçesinde yapıldı.

Gençlerin, çocukların spora ve futbola yakın tutma amacıyla yapılan 1.sultanhanı futbol cup turnuvasında hem gönüllerince eğlendiler hem de sporun ve futbolun keyfini yaşadılar.

Sultanhanı kaymakamı Serkan Ala, Sultanhanı Belediyesi Başkanı Fahri Solak ve Sultanhanı Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ertümen Buğday ile kurum amirleri de turnuvaya katılan takımlara ve çocuklara başarılar dilediler.

Turnuvanın ardından şampiyon olan takımlara kupa ve hediyeleri verildi.

Turnuvanın her yıl Sultanhanı’nda düzenlenmesi planlanılırken il dışından ve yurt dışından da takımlar davet edilmesi için çalışmalar yapılacağı belirtildi. Haber: Ağustos GERÇE