Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sporun ve Sporcunun Her Zaman Yanında Olduk

türkiye basketbol federasyonu (tbf)

türkiye basketbol federasyonu (tbf) ligler direktörü ve eskimilli basketbolcu derya yannier, aksaray Üniversitesi Öğretim görevlisi doç.dr. emin süel, fanatik gazetesi yazarı gökhan german, milliyet gazetesi yazarıÜmit avcı ve basketbol yazarı gökhan türe’den oluşan heyet belediye başkanıhaluk Şahin yazgı’yı ziyaret etti.

yerel yönetimlerin spor ve sporcuya verilmesi gereken destekhakkında yapılan görüşmede; başkan yazgı, bal liginde mücadele eden aksaraybelediyespor takımının  kendi grubundaiyi bir çıkış yakaladığını aktardı. her yıl şampiyonluğu kıl payı kaçıranaksaray belediyespor’un ligi bu sezon şampiyonlukla tamamlayarak bir üst ligeçıkmayı hedeflediklerini söyledi. 

 68 aksaray belediye tekerlekli sandalye basketbol takımınınher zaman destek verildiğini sözlerine ekleyen başkan yazgı, aksaray belediyesikızlar hentbol takımının süper ligde mücadele ettiğini ve aksaray’ıngururu olduklarını ifade etti.

türkiye basketbol federasyonu ligler direktörü deryayannier, yerel yönetimlerin sporu desteklemesiyle türk sporunun her geçen yıldaha iyi bir noktaya ulaştığını söyledi. aynı zamanda eski milli basketbolcuolan derya yannier, spora her zaman destek veren başkan yazgı’ya adının yazılıolduğu 68 numaralı milli takım formasını hediye etti.

ziyarete; türkiye hentbol federasyonu yönetim kurulu Üyesive a milli bayan takım sorumlusu hakan gümüşsoy ile aksaray belediyesporbaşkanı durmuş sönmez de eşlik etti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray U13 Ligi'nin 3. haftası,
Sıradaki Haber Aksaray’da U13 Ligi’nde 3. Hafta nasıl tamamlandı?