Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ŞEHRİMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof.

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, asÜ’nün ihtisaslaşacak beşüniversite arasına seçildiğini anımsattı ve gerek iç, gerekse dış paydaşlarlasürecin en verimli şekilde ilerleyeceğini belirtti. 

gençlikhizmetleri ve spor İl müdürü cüneyt alkan, rektör Şahin’i ziyaret etti.asÜ’nün, ihtisaslaşacağı spor ve sağlık alanında hem şehre, hem bölgeye, hem detürkiye’ye çok anlamlı katkıları olacağını, bunu da şehrin ilgili tümdinamiklerinin katkılarıyla yapacağını söyleyen Şahin, sürecin asÜ ile alakalıolduğu kadar şehirle de ilgili olduğunu belirterek, “biz, içinde yaşadığımızşehre ve kuruma âşık şekilde işlerimizi yapıyoruz. İhtisaslaşacağımız alanlarÜniversitemizi ve şehrimizi hem akademik, hem ekonomik, hem sosyal, hemkültürel bir çekim merkezi haline getirecek. bu süreç bir bakıma ‘birlikte çalışma’süreci şeklinde özetlenebilir. biz, heyecanı yüksek bir şekilde şehrimiz için,ülkemiz için, milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

ziyaret,ihtisaslaşma alanlarına dair süreç içerisinde paydaşlarla birlikte neleryapılabileceğinin istişare edilmesiyle sürdü.  

haber merkezi 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkiye A Milli Kadın Voleybol
Sıradaki Haber Dünya sıralamasında Filenin Sultanları kaçıncı sırada?