Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Şampiyonların İzinde” Projesi Aksaray’da

gençlik ve spor bakanlığı

gençlik ve spor bakanlığı tarafından başlatılan”Şampiyonların İzinde” projesi kapsamında masa tenisi avrupa ve türkiyeşampiyonu neslihan kavas aksaray’a geliyor.

gençlik ve spor bakanlığı tarafından başlatılan “Şampiyonlarınİzinde” projesi ile önemli başarılar elde etmiş sporcular, geleceğin yıldızadayları ile bir araya gelmeye devam ediyor.

proje kapsamında masa tenisi avrupa ve türkiye şampiyonuneslihan kavas aksaray’a geliyor.

atatürk spor salonunda aksaraylı yıldız adayları ilebuluşacak olan avrupa ve türkiye şampiyonu neslihan kavas, bilgi birikimlerinive tecrübelerini genç sporcularla paylaşacak.

Şampiyonların İzinde proje kapsamında ayrıca, geleceğinyıldız adaylarına dopingle mücadele konusunda hak ve sorumlulukları ile ilgilibilgilendirmeler de yapılacak. genç sporculara ve antrenörlerine, dopingdenarındırılmış sporun ve centilmenlik ilkelerine bağlı temiz sporun önemianlatılacak. ayrıca önleyici ve koruyucu çalışmalar kapsamında bağımlılık nedir,bağımlılığın insan hayatına ve sağlığına olumsuz etkileri nelerdir gibikonularda genç sporculara farkındalık eğitimleri de verilecek.

trt spikeri ersin düzen’in moderatörlüğünde düzenlenecekprogram, 31 ekim 2018 Çarşamba günü saat 16.00’da atatürk spor salonu’ndayapılacak.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Milletler Ligi’nde üçüncü hafta heyecanı
Sıradaki Haber Filenin Sultanları Çin ile karşı karşıya!