Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şampiyonlar Vali Konağında

aksaray valisi aykut pekmez’in

aksaray valisi aykut pekmez’in eşi yeşim pekmezhanımefendi; ulusal ve uluslararası müsabakalarda dünya şampiyonluğu dünya 2.’ği,3.’lüğü ile türkiye Şampiyonluğu ve ilk 3’de derece elde ederek büyük başarısağlayan bayan sporcuları vali konağı’nda ağırladı. 

adli yargı adalet komisyonu başkanı seyfullah sarıgül’üneşi semiha sarıgül, emniyet müdürü ali karabağ’ın eşi reyhan karabağ’ında bulunduğukabulde yeşim pekmez hanımefendi sporcularla tanışarak yaptıkları spor dallarıhakkında bilgi aldı.

pekmez, çeşitli branşlarda aksaray’ı ve türkiye’yi en iyişekilde temsil eden bayan sporcuların başarı hikâyelerini kendilerinden dinledi.

sporcuların dünyanın çeşitli ülkelerinde düzenlenen müsabakave yarışmalarda elde ettikleri dünya şampiyonluğu ve ilk üçte kazandıklarıderecelerin ülke ve aksaray için büyük gurur kaynağı olduğunu vurgulayan  pekmez; “elde edilen bu dereceler sporun ve budallarda yarışan bayanların gösterdikleri azimli mücadelenin nereye ulaştığınınen büyük ispatıdır. bayrağımızı dalgalandıran bayan sporcularımızla gururduyuyoruz. bu inanılmaz dereceler ve başarı grafiğinin inşallah artarak devametmesini diliyorum” dedi.

-başarılarınızıntakipçisi olacağız

 yeşim pekmezhanımefendi elde edilen başarıların yeni yetişen sporculara özellikle bayansporculara örnek olacağını ifade ederek atletizim, karate, wushu, judo,kick-boks, eskrim, bedensel engelliler atıcılık spor dallarında katıldıklarımüsabakalarda dünya, avrupa ve türkiye’de şampiyonluk ve çeşitli dereceler eldeeden sporcuları tebrik etti. 

pekmez; dünya şampiyonalarına ve hedefleri olimpiyatlarolan sporculara ‘başarılarınızın takipçisi’ olacağız diyerek teşekkür etti.

aksaray valisi aykut pekmez ise sporcuların aksaray vetürkiye’yi en iyi şeklide temsil eden sporcuların başarılarından duyduğumemnuniyeti belirterek aksaray’da sporun gelişmesi için her türlü çabayıgösterdiklerini söyledi.

vali pekmez aksaray’ın türk milli takımı ve sporcamiasına çeşitli dallarda önemli sayıda sporcu yetiştirdiğini bu başarınındevam etmesi temennisinde bulundu.

yeşim pekmez hanımefendi bir süre sohbet ettiği bayansporcularla yakından ilgilenerek elde ettikleri başarıların herkes tarafındanmutlaka bilinmesi gerektiğini söyledi.

pekmez, gençlik hizmetleri ve spor İl müdürü cüneytalkan’ın da bulunduğu kabulde günün anısına sporcular ve antrenörlerine çamfidanı ve çeşitli hediyeler verdi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray U13 Ligi'nin 3. haftası,
Sıradaki Haber Aksaray’da U13 Ligi’nde 3. Hafta nasıl tamamlandı?