Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sahada maça hakim bir Aksarayspor vardı

Türkiye 2.ligi Kırmızı grubunda

Türkiye 2.ligi Kırmızı grubunda mücadele eden Aksaray Belediyespor, Pazar günü sahasında 32 Ispartaspor’u konuk etti. Aksarayspor 90 dakika boyunca üstün oynadığı karşılaşmayı 2-1 kaybetti.

Oyunu kazanma adına yaptığı mücadele, kazanma hırsı yüksek olan bir karşılaşma da Aksaray Belediyespor istediğini alamadı. Aksaray Belediyespor’da büyük gol ümidi ile alınan Yasin Abdioğlu’nun kaçırdığı penaltı atışı bir yana, Yasin Abdioğlu yakaladığı uygun pozisyonlarda yaptığı vuruşlarda kaleyi tutturamadı.

Aksaray Belediyespor karşılaşmaya yüzde yüz hâkimdi, karşılaşma boyunca topa yüzde 68 hâkim olurken Ispartaspor’un topa hâkim olma oranı yüzde 32’de kaldı. Aksaray Belediyespor rakip kaleye 14 şut atarken bunlardan 6 tanesi isabetli oldu kaleyi buldu.

Ispartaspor ise Aksaray Belediyespor kalesine attığı şut sayısı 5’idi. Bunlardan ikisi gol oldu. Birisi serbest vuruştan attığı gol diğeri de penaltıdan attığı goldü.

İki takımında birer gollük şutu engellendi. Aksaray Belediyespor’un müsabakada iki şutu da direkten döndü. Aksaray Belediyespor 12 köşe atışı kullanırken, Ispartaspor köşe atışı kullanmadan müsabakayı tamamladı. Aksaray Belediyespor ofsayta düşmezken, Ispartaspor 4 defa ofsayta düştü.

Aksaray Belediyespor 29, Ispartaspor ise 15 defa taç atışı kullandı.

Aksaray Belediyespor müsabaka boyunca futbol oynamaya, pozisyon yaratmaya, yeni taktiksel varyasyonlar oluşturmaya çalışırken, Ispartaspor yakaladığı iki duran toptan iki gol buldu ve müsabaka boyunca defansa çekilip, Aksaray Belediyespor’un üzerine gelmesini bekledi.

Ancak Aksaray Belediyesporun yakaladığı penaltı atışını gole çevirememesi, pozisyonlarda da direklere takılması Aksaray Belediyespor adına şansızlık oldu.

Aksaray Belediyespor sezon başından bu yana ilk defa, bu derece topa hâkim olduğu bir karşılaşmayı oynadı. Ancak futbolun adaleti yoktu ve sahada kaybeden Aksaray Belediyespor oldu.

Haber: Ağustos Gerçe