Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

RIZA KAYAALP SEKİZİNCİ KEZ AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof.

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, milli güreşçi rıza kayaalp’i,sekizinci avrupa Şampiyonluğu münasebetiyle tebrik etti. 

asÜmezunu olan milli sporcu kayaalp, avrupa güreş Şampiyonası finalindekarşılaştığı rus sporcu vitaliishchur’u 2-1 mağlup etti. sekizinci kez avrupaşampiyonu olan rıza kayaalp’in başarısının tüm türkiye’yi olduğu gibikendilerini de gururlandırdığını kaydeden rektör Şahin, “değerli öğrencimiz vemilli sporcumuz rıza kayaalp’i tebrik ediyor, başarısında emeği olan herkesikutluyoruz. kendisi gerek bir insan olarak, gerekse bir sporcu olarakgençlerimize örnektir. başarılarının devamını diliyoruz” dedi. grekoromen stil130 kiloda mindere çıkan rıza kayaalp, ilk maçında macar balintlam’ı 9-0 sayıtuşuyla geçti. Çeyrek finalde belaruslu rakibi georgichugoshvili’yi5-0 yenenmilli sporcu, yarı finalde rumen alin alexucciurariu’yu 4-0 yendi.

finaldekarşılaştığı rus rakibini de 2-1’le geçen kayaalp, sekizinci kez avrupaŞampiyonu oldu ve hamza yerlikaya’nın rekorunu egale etti.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkiye A Milli Kadın Voleybol
Sıradaki Haber Filenin Sultanları Dominik Maçından Galip Ayrıldı