Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Osmanlı 1453 Spor, Konya temsilcisini deplasmanda yendi

Osmanlı 1453 S.K. olarak

Osmanlı 1453 S.K. olarak Konya süper amatörde yer alan Karapınar Belediye S.K. ile oynanan hazırlık maçında 3-2 galip geldi.

Karapınar Bldspor: 2 – Osmanlı 1453: 3
Aksaray 1. Amatör kümede bu sezon şampiyonluğu hedefleyen Osmanlı 1453 Spor hafta sonu Konya Süper Amatör küme takımlarından Karapınar Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçını deplasmanda 2-3 kazanmayı başardı.
Aksaray 1. Amatör kümede sezona güçlü bir ekiple girmeyi hedefleyen Osmanlı 1453 Spor takımı, sezon öncesi kadrosuna Sportif direktör Prof. Dr. Tarık Sevindi’yi dahil ettikten sonra onun önderliğinde doğru adımlar atmayı hedefleyen Osmanlı 1453 Spor takımın başına da spor bilimcisi Rıfat Demir’i getirdi ve Konya’da Karapınar Belediyespor ile oynadığı ilk hazırlık maçını güzel futbolun ardından 2-3 kazanmayı başardı. Sezona bomba gibi girmeyi hedefleyen Osmanlı 1453 Spor lig başlamadan dış takımlarla yaptığı hazırlık maçlarıyla lige hazırlanıyorlar.

Sportif direktörlüğünü Prof. Dr. Tarık Sevindi teknik direktörlüğünü de Aksaray Üniversitesinden Rıfat Demir’in yaptığı Osmanlı 1453 spor, hazırlık maçında deplasmanda Konya Süper amatör takımlarından Karapınar Belediyespor’u 3-2 mağlup ederek Aksaray amatör küme başlamadan önce önemli hazırlık maçını kazandı.
Osmanlı 1453 Spor Aksaray amatör küme de şampiyonluk mücadelesi verecek. Haber: Ağustos GERÇE