Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Osmanlı 1453 SK Teknik Direktörü Demir: “Kayıpsız devam etmek istiyoruz”

Aksaray Amatör Küme A

Aksaray Amatör Küme A grubunda mücadele eden ve liderlik koltuğunda oturan Osmanlı 1453 SK takımının teknik direktörü Rıfat Demir, Eğitim Gençlikspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Aksaray 1. Amatör Küme A Grubu’nda mücadele eden Osmanlı 1453 SK ligin 12.haftasında Eğitim Gençlikspor ile karşılaştı. Saat 12.00’de başlayan müsabakada goller erken geldi. Maça etkili başlayan Osmanlı 1453 Spor Kulübü dakika 6’da Eray Berkant Baydilli ile 1-0 öne geçerken, 9.dakikada Mert Keklik’in golüyle farkı 2’ye çıkardı. Maçın 12.dakikasında rakip takımın sahada 5 kişiden yoksun kalması ile maç hakem tarafından tatil edildi. Hanesine 3 puan daha ekleyen Osmanlı 1453 SK namağlup liderliğini sürdürürken Teknik Direktör Rıfat Demir maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Ligin geride kalan 12.haftasında 11 galibiyet, 1 beraberlik ile namağlup lider olduklarını belirten Teknik Direktör Demir, “Lige çok güzel bir başlangıç yapmıştık. İnançlı ve azimli bir kadro ile 12 haftayı geride bıraktık. Bugün bir talihsizlik ile maçımız 12.dakikada tatil edildi. 12 dakikalık kısa sürede 2 gol bulabildik. Bu sürece kadar kayıpsız geldik. Namağlup emin adımlarla zafere ilerliyoruz. Temenni ediyorum ki yolumuza kayıpsız devam edeceğiz. Bu hususa inanarak, kayıpsız devam etmek istiyoruz demek daha doğru olur. Sporcularımız hem maçlarda hem de antrenman çalışmalarımızda azmini ortaya koyuyor. Play-Off ve şampiyonluk hedefimizde yara alamadan, azmimizi ve inancımızı kaybetmeden yolumuza devam etmeyi planlıyoruz. Her hafta olduğu gibi bu haftada hem yönetim hem de taraftarımızın güçlü desteğini sahada hissettik. Sporcularımı kutluyorum. Gelecek hafta deplasmanda zorlu rakibimiz Ortaköy ile karşılaşacağız. O maçın hazırlıklarına ara vermeden hemen başlayacağız. Sonrasında ligin final maçı Sultanhanıspor’u konuk edeceğiz. Her iki maçada kararlılıkla çalışacağız. Play-Off maçlarına kayıpsız katılmayı hedefliyoruz.” dedi.

Haber: Hakan Hidayet Deniz