Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ortaköylü Dünya şampiyonu boksör rakibini nakavt etti

İstanbul’da Akın Fight Arena’da  Cumhuriyetin 100’ncu yılı için düzenlenene boks

İstanbul’da Akın Fight Arena’da  Cumhuriyetin 100’ncu yılı için düzenlenene boks şampiyonasında Ortaköylü boksörüüz Kemal  Altınpınar şampiyon olmayı başardı.

KEMAL ALTINPINAR’DAN 100.YIL HEDİYESİ”

İstanbul Akın Figth Arena’da Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak düzenlenen organizasyonda hemşerimiz Kemal Altınpınar  70 kiloda çıktığı maçı nakavtla kazanarak şampiyon oldu.

Kemal Altınpınar, Belçika, Hollanda, Lüxemburg, Amerika ve Taylan’da ki karşılaşma maçlarından sonra World Boxing League’inden teklif aldı. Afrika Şampiyonu olan Arouna Brahim Dünya şampiyonası maçına çıkan hemşehrimiz Kemal Altınpınar, bu maçı da kazanarak Muay Thai Boks Dünya Şampiyonu olmuştu.

Kemal Altınpınar’ın Cumhuriyetin 100.yılı adına düzenlenen boks şampiyonasında da rakibini nakavtla yenerek şampiyon olması da şampiyonluklarına bir yenisini ilave etmiş oldu

Hemşehrimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz..

Haber: Ağustos GERÇE