Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Motolux 68 Aksaray Belediyespor’dan Amatör Futbola Büyük Destek! Kulüpler Buluşmasında Tarihi İlk

  *Aksaray’ın Gururu, TFF

 

*Aksaray’ın Gururu, TFF 2. Lig Temsilcisi Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Amatör Futbol Kulüpleriyle Büyük Buluşmaya İmza Attı!*

Aksaray amatör futbolunda dönüm noktası yaşandı! Motolux 68 Aksaray Belediyespor Başkan Yardımcısı Muhammed Mustafa Karaman ve Sportif Direktör Yakup Ateş, Aksaray Belediyesi TOKİ tesislerinde düzenlenen özel toplantıda Amatör Spor Kulüp temsilcilerini ağırlayarak görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıya Aksaray ASKF Başkanı Cavit Kılıç, Futbol İl Temsilci Vekili Hamit Mavili, birçok kulüp başkanı ve temsilcisi katılırken, futbolun emekçileri bir araya gelerek önemli konuları masaya yatırdı. Motolux 68 Aksaray Belediyespor’un öncülüğünde gerçekleşen bu buluşma, amatör futbolun kalkınması adına atılmış önemli bir adım olarak tarihe geçti.

Sportif Direktör Yakup Ateş, amatör kulüplerin dertlerini dinleyerek çözüm noktaları belirledi. Amatör futbolun içinden gelen ve onların sorunlarını yakından bilen Muhammed Mustafa Karaman ise kulüp temsilcilerinden gelen talepleri not alarak, kulüplerin eksiklikleri hakkında bilgi topladı.

Toplantının ardından amatör kulüp temsilcileri, Motolux 68 Aksaray Belediyespor’a teşekkür ederek, bu tarihi buluşmadan dolayı mutluluklarını ifade ettiler. Aksaray futbolunda bir ilki gerçekleştiren Motolux 68 Aksaray Belediyespor, amatör futbol ailesine verdiği destekle adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. haber Ağustos GERÇE