Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Motolüx 68 Aksaray Belediyespor ligin ilk maçına çıkıyor

Türkiye 2’nci ligi kırmızı

Türkiye 2’nci ligi kırmızı grubunda bu sezon ilk defa mücadele edecek olan Motolüx 68 Aksaray Belediyespor ligin ilk karşılaşmasını 27 Ağustos 2023 Pazar günü saat 17’de İstanbul’da Eyüpsspor Stadında İskenderunspor ile oynayacak.

Aksaray Belediyespor 47 gün boyunca yapılan çalışmalarla lige yepyeni bir kadro ile Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde hazırlandı.

Kadroda geçen yıldan kalma sadece bir futbolcu ile yoluna devam eden siyah beyazlı takım, takımın başına Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Önder Karaveli ve ekibini getirerek kadrosunu sil baştan yeniledi.

Yepyeni kadrosu ile yeni teknik heyeti ile yeni bir ligde mücadele edecek olan Motolüx 68 Aksaray Belediyespor’un bu sezon ki hedefi ligde tutunabilmek olacak. Ligin ilk haftası öncesinde açıklamada bulunan 68 Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü Önder Karaveli yaptığı açıklamada, yeni bir takım kurduklarını ifade ederek, taraftarlardan ve Aksaraylılardan sabır ve destek istedi. Karaveli, kulübün ekonomik yapısına göre transferler yaptıklarını belirterek, müsabaka boyunca oyundan vazgeçemeyen bir takım oluşturmak istediklerini ifade etti.

Kadroda Yer Alan Futbolcular

68 Aksaray Belediyespor’un ligin ilk karşılaşması öncesinde kadrosunda yer alan sporcular şu şekilde;

Kaleciler Emre Satılmış, Ogün Karakaya, Efehan Kaptan

Defans oyuncuları Uğur Aygören, Osman Bayrak, Hakan Özkan, Ercan Yazıcı, Emrah Taysi, Bedirhan Özyurt, Oğuzhan Açıl,

Orta saha oyuncuları Abdussamet Karnucu, Serkan Gürses, Fatih Somuncu, Efe Niyazi Kurtulmuş, Berkay Tanır, Atamer Bilgin, Doğan Ateş, Recep Türköz, Cihan Aydın

Santrforlar Ali, Kuçik, Alpay Aldemir ve Şahin Fıstıkçı ve alt yapıdan gelenler Şambaz Barlin ile Furkan Aydın yer alıyorlar.

Karşılaşmayı İstanbul Bölgesi Hakemleri Yönetecek

Müsabakanın hakemliğini Bayram Başkan, yardımcılıklarını Sedat Etik, Selim Şenöz, 4.hakem olarak ta Levent Doğru Vertemel görev alacak. Müsabakada Öner Fırat Gözlemci, Hakan Baş ve İsmail Gökçe ise Federasyon temsilcisi olarak görev alacak.

Ligin ilk haftasında grubumuzda oynanacak müsabakalar ise şöyle;

Karamanspor- Menemenspor

Etimesgut Belediyespor- Kastamonuspor

İskenderunspor- Aksaray Belediyespor

Arnavutköy Belediyespor- Iğdırspor

Derince Belediyespor- Sarıyer

Uşakspor- Düzcespor

Erzincanspor- İnegölspor

Ispartaspor- Somaspor

Amedspor- Denizlispor

Fethiyespor haftayı maç yapmadan geçirecek.

Haber: Ağustos Gerçe