Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milliler sahaya çıkıyor: İşte maçın detayları ve muhtemel 11’ler!

Euro 2024’e doğrudan katılacak

Euro 2024’e doğrudan katılacak olan Türkiye A Milli Futbol takımı Budapeşte’de Macaristan’a konuk oluyor. Maç, saat 22.45’te TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Türkiye ve Macaristan, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de bulunan 67 bin kişi kapasiteli Puskas Arena’da karşı karşıya geliyor. Polonya Futbol Federasyonundan Bartosz Frankowski’nin düdük çalacağı karşılaşmayla ilgili detaylar haberimizde…

Maçın Muhtemel 11’leri

Türkiye’nin Macaristan deplasmanında, Mert, Zeki, Samet, Merih, Cenk Özkacar, İsmail Yüksek, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, İrfan Can (Barış Alper Yılmaz), Kenan Yıldız, Enes Ünal 11’i ile çıkması bekleniyor.

Kadrosunda Dominik Szoboszlai,Peter Gulacsi ve Attila Szalai gibi önemli isimlerin bulunduğu ev sahibi Macaristan’ın ise maça; Gulacsi, Lang, Mocsi, Szalai, Nego, Nagy, Styles, Kerkez, Sallai, Szoboszlai ve Martin Adam 11’i ile çıkması bekleniyor.

Macaristan ile 15. Maç

Macaristan ile daha önce 14 kez karşı karşıya gelen Milliler, rakibine üstünlük kuramadı. 8’i resmi ve 6’sı özel olmak üzere Macarlarla sahaya çıkan A Milli Takım, 14 maçta sadece 4 galibiyet alırken, Macaristan 8 mücadeleyi kazandı, 2 maç da beraberlikle sonuçlandı.

Milliler Maçın Ardından Macaristan’da Kalacak

Macaristan ile bu akşam Budapeşte’de karşılaşacak olan A Milli Takım, maçın ardından 3 gün Macaristan’da kalacak. Ay Yıldızlılar 26 Mart Salı günü oynayacağı Avusturya maçına Macaristan’da hazırlanacak.

Macaristan, Avrupa Şampiyonası Eleme Grubunu Lider Olarak Tamamladı

Euro 2024 Elemelerinde Sırbistan, Karadağ, Litvanya ve Bulgaristan ile aynı grupta yer alan Macaristan, grubunu 18 puanla namağlup lider tamamlayarak adını Avrupa Şampiyonasına yazdırdı. Millilerin eleme grubuna nispeten zorluk derecesi daha az olan grupta 8 maça çıkıp bunların 5’ini kazanan Macaristan, 3 maçtan da beraberlikle ayrıldı ve grubunu namağlup lider olarak bitirdi.

Haber: Hakan Hidayet Deniz