Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

LİGİN TOZUNU ATTI

bölgeselamatör lig (bal) 5.grubunda

bölgeselamatör lig (bal) 5.grubunda aldığı sonuçlarla ligini tozunu atan aksaraybelediyespor oynadığı 8 maçta 7 galibiyet bir de beraberlik alarak 22 puanlaliderlik koltuğunda bulunuyor. 

aksaray belediyespor pazar günü de deplasmanda İçelsporu2-0 mağlup ederek ligde şampiyonluk ve liderlik yolunda önemli bir galibiyetelde etti. bu skora aksaray belediyespor İçelspor ile arasındaki puan farkını8’e çıkarırken, ikinci sıradaki silifke belediyespor ile puan farkını da 4olarak korumasını bildi.

aksaray belediyespor bu sezon deplasmanlarda olduğu beşmaçta puan kaybetmediği gibi kalesinde gol de yemedi. aksaray belediyespor busezon deplasmanlarda kapadookyasporu 2-0, mut idman yurdusporu 1-0,kırıkhansporu 1-0, kadirli demirpsoru ve İçelsporu 2-0’lık skorlarla mağlupetmeyi başardı. aksaray belediyespor iç sahda oynadığı maçlarda ise adanavefasporu 3-0, arsuz karaağaççsporu 3-1 mağlup ederken ve adana ceyhanspor ile0-0 berabere kaldı. siyah- beyazlı takımımız iki hafta üst üste devam edendeplasman maçlarının ardından bu hafta sahasında kayseri talasgücüspor pazargünü sahasında karşılaşacak.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Almanya’da düzenlenen EURO 2024 heyecanı
Sıradaki Haber EURO 2024’te günün maçları (15 Haziran)