Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Lig bitmeden kupayı kaldırmak istiyoruz

Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü

Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Sarıgül

Lig bitmeden kupayı kaldırmak istiyoruz

Aksaray Belediyespor’un başına devre arasında gelen ve takımı ligin tamamlanmasına 3 hafta kala şampiyonluğa en yakın takım olarak girmesini sağlayan isimlerin başında yer alan Teknik direktör Mustafa Sarıgül, hedefimiz taraftarlarımızın da desteği ile Bursa Yıldırımspor engelini kayıpsız aşmak olacaktır. Lig bitmeden Efeler 09 Spor müsabakasında şampiyonluk kupasını taraftarlarımızın önünde kaldırmaktır” dedi.

Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Sarıgül, öncelikli hedefimiz bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Bursa Yıldırımspor maçını kazanmaktır diyerek şunları söyledi. “Ligin bitimine sadece üç hafta kaldı içerde Bursa Yıldırımspor deplasmanda Erbaaspor ve yine son hafta yine evimizde Efeler 09 Spor ile maçımız var.

Biz 66 puanla gideriz ve en yakın takipçimiz kepez Belediyespor ile üç puan farkımız ve biz bunu çok iyi değerlendirerek şampiyon olmak istiyoruz. Şu anda her şey bizim elimizde ve biz bu avantajı en iyi değerlendirmek istiyoruz. Hatta ilk iki maçımız kazanarak işi son Efeler 09 Spor maçına bırakmak istemiyoruz ve kupayı da o maç öncesi kaldırmak istiyoruz.

 Biz Rakibimizin ne yapıp ettiğine bakmadan kendi maçlarımıza odaklanıyoruz. Şimdi tek düşüncemiz bu hafta sonu kendi sahibi seyircimiz önünde Bursa Yıldırımspor maçını kazanıp şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmaktır. Bunun içinde tüm taraftarlarımızın bu önemli ve kritik maçımızı çok iyi hazırlanmalarını ve tribünleri doldurarak takımlarını 90 dakika boyunca hiç susmadan desteklemelerini istiyorum. Şu anda Bursa Yıldırımspor maçının hazırlıklarına tam kadro çalışıyoruz. Oyuncularım tamamen bu maça motive konsantre oluyorlar. İnşallah taraftarlarımızın da desteğiyle bu maçı kazanıp yolumuza devam Edip şampiyona bir adım daha yaklaşacağız” dedi. Haber: Fatma ALTINOK