Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

LİDER 5-0 GALİP

aksaray belediyespor ligin 11.

aksaray belediyespor ligin 11. haftasında kendi sahasındaİskenderun belediyesporu 5-0 mağlup ederek iki haftalık galibiyet ve 3 puanhasretine son verdi. aksaray belediyespor rakibi karşısında 16 ve 57.dakikalarda Ömer Çiçek, 20’da okan sarı, 43’de yasin yeşilyurt ve 51’de enessoy’un attığı gollerle sahadan 5-0 galip ayrıldı. aksarayspor İskenderunbelediyespor mağlup ederken puanını 26 yaptı ve liderliğine devam etti.

bu maçta aksaray belediyesporu farka taşıyan isimlerinbaşında 25 yaşındaki başarılı futbolcusu Ömer Çiçek vardı. Ömer Çicek bu maçtaiki golle de ligdeki gol sayısını da 7’ye yükseltti. Ömer daha ilk yarıtamamlamadan ilk kez bir sezonda en fazla gol atma rekorunu da kırdı.

yaptığı asistler ve attığı kritik gollerle aksaraybelediyesporun lider olmasında büyük rol üstlenen Ömer Çiçek’i aksaraylı futbolseverlerde çok seviyor. oynadığı futboldan da çok memnunlar.

kişiliği, duruşu ve adamlığı ile de adından başarı ilesöz ettiren Ömer Çiçek, aksaray belediyesporun şampiyonluk yolunda en önemlisilahlarından birisi olarak ta görev üstleniyor.

bölgesel amatör lig (bal) 5. grubunda mücadele edenaksaray belediyespor iki haftalık kendi sahasında berabere kalma alışkanlığınıİskenderun belediyespor önünde aldığı 5-0’lık galibiyetle sona erdirdi. aksaraybelediyespor teknik direktörlük görevini başarı ile yürüten teknik direktörertümen buğday’da ilk kez kendi sahasında galip gelmeyi başardı. bir bakımakendi saha sendromuna da son verdi.

aksaray belediyespor 26 puanla liderlik koltuğundabulunurken, silifke belediyespor 25 puanla takımımızı taklip ediyor.

aksaray belediyesporun 5-0 galip geldiği maçın ardındankonuşan teknik direktör ertümen buğday, 5-0 galibiyetten dolayı futbolcularınıkutladı. taraftarlara teşekkür etti. bu şehre daha üst ligler yakışır derkenbirlik ve beraberlik mesajları da verdi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray 1.Amatör Küme'nin şampiyonu Osmanlı
Sıradaki Haber Osmanlı 1453, BAL Ligi hazırlıklarına başladı