Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyin Sultanlarının rakibi THY’nin ligdeki durumu ne?

Kuzeyboru Spor Kulübü, Sultanlar

Kuzeyboru Spor Kulübü, Sultanlar Ligindeki önemli bir rakibi ile karşılaşmaya hazırlanıyor. Kuzeyin Sultanları’nın THY deplasmanı hazırlıkları sürerken, her iki takımın ligdeki puan durumu ve son 5 maçındaki durumlar merak uyandırdı.

Sultanlar Liginde dördüncü sırada bulunan Kuzeyboru, 27 puan sahip. Rakibi THY ise 23 puanla beşinci sırada bulunuyor. Her iki takım da play off yarı finalleri için sıralama kovalarken Kuzeyboru’nun THY ile arasında 4 puanlık bir fark bulunuyor.  Kuzeyin Sultanları son beş maçın üçünü kazanırken, iki maçta Vakıfbank ve Muratpaşa’ya mağlup oldu.

THY yolları da son beş maçından üçünde kazanırken, iki maçta Eczacıbaşı ve Fenerbahçe’ye mağlup oldu. Her iki takımın da son 5 maçlarındaki durumlar birbirine yakın olduğundan, THY-Kuzeyboru karşılaşmasının oldukça kıyasıya geçmesi bekleniyor.

Kuzeyboru’da Tuğba Şenoğlu, Büşra Kılıçlı, Sarah Parsons ve Gaila Gonzales gibi skorer isimler yer alırken rakip Türk Hava Yollarında ise Van Ryk, Bergman ve Vasilantonaki gibi önemli isimler bulunuyor.

Aksaray temsilcisi Kuzeyboru’nun, Vodafone Sultanlar Ligi 15. Haftası kapsamında deplasmanda karşı karşıya geleceği THY maçı, 14 Ocak Pazar günü saat 16.00’da Burhan Felek Spor Salonunda oynanacak.

Haber: Ağustos Gerçe