Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyin Sultanlarının maç biletleri satışta

Kuzeyboru Spor, Vodafone Sultanlar

Kuzeyboru Spor, Vodafone Sultanlar Liginde altıncı haftaya girerken, kendi evinde Çukurova Belediyespor’u konuk ediyor. Sultanlar Ligi’nin altıncı haftası kapsamında oynanacak olan bu karşılaşmanın biletleri satışta.

Vodafone Sultanlar Ligi kapsamında mücadele eden ve ligin en etkili takımları arasında görülen Kuzeyboru, ligin ilk beş haftası oynadığı 5 maçtan 3’ünü kazandı. Lig içerisinde dikkatle takip edilen Kuzeyin Sultanları kaybettiği iki maçın birinde Fenerbahçe’ye diğerinde ise Eczacıbaşı Spor Kulübüne mağlup oldu. Oynadığı atak oyun ve takım içerisindeki koordinasyon ile dikkatleri çeken Kuzeyboruspor, Sultanlar Liginin altıncı haftasında Çukurova Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

4 Kasım Cumartesi günü saat 18.00’de, Aksaray Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek olan karşılaşmada Kuzeyboruspor’un Dominikli pasör çaprazı Gaila Gonzalez’in yer alıp almayacağı merak konusu oluyor. Kendi ülke takımı ile mücadele eden Dominikli yıldız isim, geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye gelmişti. Kısa süre içerisinde Aksaray’a gelen Gaila Gonzalez, takım ile çalışmalara başladı.

Kuzeyboruspor ile Çukurove Belediyespor arasında oynanacak olan maçı bizzat salon içerisinde izleyerek bordo siyahlı takıma destek vermek isteyen voleybolseverler, karşılaşmanın biletlerini Passo uygulaması üzerinden alabilirler. Kuzeyboru’nun altıncı hafta maçını online olarak izlemek isteyenler için ise maç, Türkiye Voleybol Federasyonu’nun Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak

Haber: Ağustos Gerçe