Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyin Sultanlarının kendi evinde oynayacağı maçın biletleri satışa sunuldu

Aksaray’ı temsilen Sultanlar Ligi’nde

Aksaray’ı temsilen Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Kuzeyboruspor, kendi evinde oynayacağı ikinci maçına hazırlanıyor. Aydın Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Kuzeyboru maçının biletleri satışa sunuldu.
Vodafeone Sultanlar Ligi kapsamında mücadele eden ve ligin en iddialı takımları arasında görülen Kuzeyboruspor, Aksaray’da büyük ilgi görüyor. Aksaraylı voleybolseverler tarafından sıklıkla desteklenen bordo siyahlı takım, 2023-2024 sezonuna oldukça etkili bir başlangıç yaptı.
Ligin dördüncü haftasında Aydın Büyükşehir Beleydiyespor ile karşı karşıya gelecek olan Kuzeyboruspor, ilk 3 haftada oynadığı maçlardan ikisini kazandı. Üçüncü hafta, 2022-2023 yılının şampiyonu ile karşı karşıya gelen Kuzeyboruspor, Fenerbahçe karşısında geriye düşerek maçı 3-0’lık sonuç ile kaybetti.
2023-2024 Vodafone Sultanlar Liginin dördüncü haftasında kendi evinde Aydın Büyükşehir Belediyesporlu oyuncuları ve teknik ekibi konuk edecek olan Kuzeyboruspor’un maç biletleri satışa çıktı. Aksaray Spor Salonunda oynadığı ilk maçta Aksaraylı voleybolseverlerden büyük ilgi gören Kuzeyboruspor oyuncuları, ikinci maçı için de aynı desteği görmeyi bekliyor.
28 Ekim Cumartesi günü saat 18.00’de gerçekleşecek olan Aydın Büyükşehir Belediyespor mücadelesi Aksaray Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak. Maçı doğrudan yerinde izlemek isteyen voleybolseverler, Passo uygulamasından bilet satış işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Haber: Ağustos Gerçe