Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyin Sultanları THY karşılaşmasına hazırlanıyor

Aksaray’ı Vodafone Sultanlar Liginden

Aksaray’ı Vodafone Sultanlar Liginden başarıyla temsil eden Kuzeyboru, 2023-2024 sezonunu kapsamında 15’inci hafta maçına çıkıyor. 15’inci hafta karşılaşmaları kapsamında Türk Hava Yolları ile (THY) mücadele edecek olan Kuzeyboru, bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

7 Ocak Pazar günü Aksaray Kapalı Spor Salonunda PTT’yi ağırlayan Kuzeyboru, bu mücadele 3-2’lik maç sonucu ile kazanan taraf olmuştu. 2023-2024 sezonun ilk yarısında yine Aksaray’da THY’yi konuk eden Kuzeyboru, bu maçı da 3-1’lik maç sonucu ile kazanmıştı.

İkinci devrede THY ekibine konuk olacak olan Kuzeyin Sultanları, bu maçı da alarak Sultanlar Ligindeki üst sıralardaki yerini korumak istiyor. Kuzeyboru , Vodafone Sultanlar Liginde 27 puan ile dördüncü sırada bulunurken, Türk Hava Yolları ekibi ise 23 puan ile beşinci sırada Aksaray temsilcisini takip ediyor.

14 Ocak Pazar günü Burhan felek Spor Kompleksinde gerçekleşecek olan karşılaşma Kuzeyboru için üst sıralardaki yerini korumak için önem arz ederken, THY için ise puanını ilk dört takım arasına taşıyabilmek adına önem arz ediyor.

Haber: Ağustos Gerçe