Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyin Sultanları sezonu kaçıncı sırada tamamladı?

Kuzeyin Sultanları Vodafone Sultanlar

Kuzeyin Sultanları Vodafone Sultanlar Ligi’nde 2023-2024 sezonunu tamamladı. 26 hafta boyunca mücadele eden Kuzeyin Sultanları, Sultanlar Ligi’ni 5’inci sırada tamamladı.

Sultanlar Ligi’nde 2023-2024 sezonu heyecanı tamamlanmak üzere. Aksaray temsilcisi Kuzeyboru için Sultanlar Ligi heyecanı tamamlanırken; Nilüfer Belediyespor, Vakıfbank, Eczacıbaşı ve Fenerbahçe takımları için henüz lig tamamlanmış değil. Fenerbahçe, Nilüfer, Eczacıbaşı ve Vakıfbank takımlarının oynanacak maçları bulunuyor. Bunun harici ligde bulunan tüm takımların maçları tamamlandı.

Kuzeyin Sultanları, Vodafone Sultanlar Ligi’ni 5’inci sırada tamamlayarak önemli bir başarı elde etse de, ligin başındaki performansı ile Kuzeyboru’nun sıralamada daha üst sıraları zorlayacağı düşünülüyordu. Kuzeyboru takımı, gerek oyuncuları gerek teknik ekibi ile beğenileri toplarken takım içerisinde yer alan oyun kurumu ile de beğeni topladı.

Vodafone Sultanlar Ligi’nde 2023-2024 sezonu boyunca öne çıkan isimler ise merak konusu oldu. Kuzeyboru takımında; Gaila Gonzalez maç başına 16,7 sayı elde ederken, Sarah Parsons 13,1 sayı elde etti. Bu ikiliyi peşi sıra Tuğba Şenoğlu takip etti. Şenoğlu’nun sayı ortalaması 8,4 oldu. Kaptan Büşra Kılıçlı ise 6,2 oranında maç sayısı elde etti.

Haber: Ağustos Gerçe