Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KUZEYİN SULTANLARI SEZONA HAZIR

türkiye bayan voleybol 2018-2019

türkiye bayan voleybol 2018-2019 sezonu profesyonel 2.liginde mücadele edecek olan kuzeyboru yeni sezon hazırlıkları hafta sonunakadar tamamlayacak.

sezon öncesi yaptığı transferler ile bütün dikkatleriüzerine çeken ve kadrosunu dilek bataray , naz zengin , ayça tokat , gözdekeskin  gibi yıldız isimler ile doldurankuzeyboru spor yeni sezona iddialı hazırlanıyor. aksaray atatürk kapalı sporsalonunda yaptığı teknik ve taktik çalışmalar ile çalışmalarına devam edenkuzeyboru spor haftanın yedi gününü dolu dolu geçirerek sezona çok iyihazırlandı.

kısa zamanda büyük işler yaptıklarını belirten baş antrenörtuncay Öcal,
“ yeni sezonu büyük bir heyecanla bekliyoruz. kadromuzu güçlendirdik veçalışmalarımız aralıksız bir şekilde keyifle devam ediyor. bu yıl kuzeyboruspor olarak sezona damga vurmak ve büyük başarılara imza atmak istiyoruz.hedefimiz takım olarak sezonu ilk sırada tamamlayıp ,  final etaplarında gücümüzü ortaya koyarak hakettiğimiz yere yükseleceğiz. “ dedi.

yeni sezon ile ilgili açıklamalarda bulunan İdari menajercemalettin kaŞ “ teknik kadromuza ve oyuncularımıza olan inancımız yüksek ,hedefimiz her zaman zirveye oynayan , başarıları ile aksaray’a gurur yaşatan vetabi ki türkiye’de de isminden söz ettiren bir kuzeyboru oluşturmak.gözlemlerimiz ve sporcularımızdaki istek ve arzu ile inanıyoruz ki kuzeyboruspor sezona damgasını vuracak. “ diyerek sözlerini noktaladı.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray U13 Ligi'nin 3. haftası,
Sıradaki Haber Aksaray’da U13 Ligi’nde 3. Hafta nasıl tamamlandı?