Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyin Sultanları için maç günü

Vodafone Sultanlar Liginde 2023-2024

Vodafone Sultanlar Liginde 2023-2024 normal sezonunun tamamlanmasının ardından 5-8’lik eşleşmelere klan Kuzeyin Sultanları için bugün maç günü.

Normal sezonun tamamlanmasının ardından Aksaray’da ilk maçına çıkan Kuzeyin Sultanları bu maçı da kazanarak Avrupa bileti yolundaki ilerleyişini garanti altına almak istiyor. Play off maçları kapsamında ilk eşleşmesini Murtapaşa Sigortashop takımı ile yaşayan Kuzeyboru, Antalya’da gerçekleşen ilk maçı 3-0’lık net bir maç sonucu ile almıştı.

Kuzeyin Sultanları bu kez de kendi evinde kazanmak istiyor. Play off karşılaşmalarının ikincisi kapsamında bugün saat 17.00 itibariyle Aksaray Kapalı Spor Salonu’nda Muratpaşa takımını konuk edecek olan Kuzeyin Sultanları, bu maçı da kazanmak istiyor. Kuzeyin Sultanlarında herhangi bir eksik ya da sakat oyuncu bulunmuyor.

Kuzeyboru maç biletleri halen satışta olmakla birlikte maçı canlı olarak yerinden izlemek isteyen Aksaraylı voleybol severler için karşılaşmanın biletlerine Passo uygulaması üzerinden erişim sağlamak mümkün.

Haber: Ağustos Gerçe