Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyboru’ya iki yeni isim dahil oldu

Vodafone Sultanlar Ligi kapsamında

Vodafone Sultanlar Ligi kapsamında mücadele eden Kuzeyboruspor’da oyuncu kadrosuna iki yeni isim dâhil oldu. Yaren Işık ve Liray Akpınar, yeni sezonda Kuzeyboruspor forması ile mücadele edecekler.
2023-2024 sezonu öncesinde oyuncu kadrosu ile adından sıkça söz ettiren Kuzeyboruspor, sezon başlangıcına kısa bir süre kala iki önemli transfer yaptı. Aksaray’ın bordo siyahlı voleybol takımı 14 Ekim Cumartesi günü karşı karşıya geleceği PTT maçı öncesinde 2 yeni transferini duyurdu.

Kuzeyboruspor, Karşıyaka altyapısında yetişen 2001 doğumlu ve 1.86 boyundaki orta oyuncu Yaren Işık ve ve 2000 doğumlu 1.88 boyunda pasör çaprazı Liray Akpınar ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kuzeyboru forması ile Aksaray’da mücadele edecek olan genç oyuncular, takım içerisine yeni bir soluk getirme amacı taşıyor.
Yeni oyuncuları Liray Akpınar ve Yaren Işık’ı kamuoyuna duyuran Kuzeyboruspor, konu hakkında yaptığı açıklamada, “Yaren Işık ve Liray Akpınar’a takımımıza hoşgeldin diyor Kuzeyboru Voleybol ailesi olarak nice güzel başarılara ulaşacağımız sezonlar için sabırsızlanıyoruz” İfadelerine yer verdi.

Haber: Ağustos Gerçe