Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyboru’ya Avrupa biletini getiren 3 önemli isim

Türkiye Voleybol Federasyonu Sultanlar

Türkiye Voleybol Federasyonu Sultanlar Ligi 5-6 play-off final serisinin son müsabakasında Kuzeyboru Voleybol Takımı’nın üç önemli yıldız ismi devreye girerek zor maçı kolaya çevirdi.

2023-2024 sezon başında Kuzeyboru takımına transfer olan Amerika Birleşik Devletleri’nden Sarah Parsons, Domik Cumhuriyeti’nden Gaıla Gonzalez ve Bosna Hersek’li yıldız Edina Beğiç ligin son karşılaşmasında Galatasaray karşısında yıldızlaştı. Maçta, Sarah Parsons 24, Gaıla Gonzalez 20 ve Edina Beğiç 18 sayı alarak Galatasaray’ı yıkan isimler oldu.

Sultanlar Ligi’nde de üstün bir performans gösteren bu üç isimden Sarah Parsons aldığı 442 sayı ile ligin en fazla sayı üreten üçüncü ismi olurken, Gaıla Gonzalez 391 sayılık performans gösterdi. Edina Beğiç ise süre aldığı dakikalarda skora katkı veren zaman zaman yıldızlaşan isim sezonu 127 sayı tamamladı. Galatasaray Daıkın maçında takımımızın liberosu Dilek Kınık sezonun son maçında sayı alması oldu.

Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı Aksaray Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada gösterdikleri performans ile tarihinde ilk defa CEV Challange Cup’ta Türkiye’yi temsil edecek. Ligi 6. sırada tamamlayan Galatasaray Daıkın takımı ise Balkan kupasında temsil edecek.

Haber: Hakan Hidayet Deniz