Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyboruspor’da fatura sporculara kesildi

Misli.com Sultanlar Ligi’ndeki Aksaray’ı

Misli.com Sultanlar Ligi’ndeki Aksaray’ı temsil eden Kuzeyboru kadın voleybol takımı geçtiğimiz sezon ligi istediği noktada bitirememesi ve Avrupa hedefinin çok uzağında kalmasının ardından fatura oyunculara kesildi.
Geçtiğimiz sezon başında Avrupa Hedefi ile yola çıkan Kuzeyboru, alınan başarısız sonuçların ardından ligi istediği noktaya tamamlayamamıştı. Başarısız sonuçlar ve hedeften uzak kalınması ile birlikte Kuzeyboru’da fatura oyunculara kesildi ve yeni sezon öncesi 10 oyuncu ile yollar ayrıldı. Kuzeyboru bu aldığı radikal karar sonucunda takımın önemli isimlerini göndererek başarısızlığı da cezalandırmış oldu.
Takım planlamasını yeniden yapmaya hazırlanan Kuzeyboru şu ana kadar sadece Milli Takımımızın başarılı oyuncusu Tuğba Şenoğlu ile sözleşme imzaladığını açıkladı.
Kuzeyboru kadın voleybol takımında gönderilen sporcular Ezgi Bektaş, Ceren Önal, Azerbaycanlı Polina Rahimova, Bulgar Paskova, Nursevil, Anna Klimets, Yasemin Yıldırım, Sabriye Gönülkırmaz, Amerikalı Annie Mıtchem, Arelya Karasoy yer aldılar.

Haber: Ağustos GERÇE