Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyboruspor zorlu mücadele de etkili olmadı!

Kuzeyboruspor’un tadı yok:0-3 Güçlü

Kuzeyboruspor’un tadı yok:0-3

Güçlü rakibine boyun eğdi

Salon: Aksaray Spor Salonu

Hakemler: Sadettin Deneri, Tolga Can Dinçer

Kuzeyboru: Wilhite, Merve Atlıer, Lopez, Tuğba İvegin Şenoğlu, Yaren Işık, Gamze Kılıç (Sinem Bayazıt, Dilek Kınık)

Eczacıbaşı Dynavit: Naz Aydemir Akyol, Voronkova, Jack-Kisal, Beyza Arıcı, Gray, Boskovic (Aybüke Tuna Özel, Yaprak Erkek, Elif Şahin)

Setler: 20-25, 26-28, 16-25

Süre: 80 dakika (25, 31, 24)

Aksaray’ın temsilcisi Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı, Sultanlar Ligi’nin 18. haftasında Aksaray’da Eczacıbaşı Daynevt’i ağırladı. Maç Aksaray Spor Salonu’nda oynandı ve Kuzeyboru, rakibine 20-25, 26-28, 16-25’lik set skorlarıyla 3-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Kuzeyboru, ligde oynadığı son 4 müsabakayı kaybetmiş oldu.

Sultanlar Ligi’nde Aksaray’ımızı temsil eden Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı Ligi’nin 18. haftasında Aksaray’da Eczacıbaşı Dynavit’i konuk etti.

Aksaray Spor Salonu’nda oynanan müsabakada Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı rakibine 20-25, 26-28 ve 16-25’lik set sonuçları ile sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı ligde oynadığı son 4 müsabakayı da kaybetmiş oldu.

Kuzey’in Sultanları Aksaray Spor Salonu’nda dolu tribünler önünde oynanan karşılaşmada ligde 2. sırada bulunan Eczacıbaşı Dynavit karşısında maalesef istediği oyunu bir türlü oynayamadı. İlk sette başa baş bir oyun ortaya koyan Kuzeyboru Spor takımı ilk seti 20-25 kaybetti. İkinci sette son sayılara önde giren Kuzey’in temsilcileri bu seti de 26-28 kaybederek karşılaşmada 2-0 yenik duruma düştü. Üçüncü sette ise Kuzeyboru Takımı etkili olamadı ve seti 16-25 karşılaşmayı da 3-0 kaybederek sahadan mağlup ayrıldı.

Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı ligde oynadığı son 4 müsabakada deplasmanda Türk Hava Yolları’na 3-1, Aksaray’da Fenerbahçe’ye 3-1, yine deplasmanda Aydın Büyükşehir Belediyespor’a 3-1 ve sahasında Eczacıbaşı Takımı’na da 3-0 mağlup ayrıldı.

Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı Eczacıbaşı karşısında Gaila Gonzalez 11 sayı, Sarah Parsons 10 sayı, Tuğba Şenoğlu 9, Merve Atlıer 7, Yaren Işık 5, Edina Begic 3 ve Gamze Kılıç 1 sayı ile katkı sağlarken Eczacıbaşı Takımı’nda Diana Boskoviç 18 sayı ile takımına en fazla sayı kazandıran isim oldu. Aleksia Lea Gray ise 17, Sinead Kısal 11, Voronkova 8 sayı ile Eczacıbaşı Takımı’na katkı sağlayan isimler oldular.

Karşılaşmada Mehmet Bedestenlioğlu yönetiminde ki Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı 46 sayı kazandı. Buna karşılık Eczacıbaşı Ferhat Akbaş yönetiminde 59 sayı kazanırken Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı yapmış olduğu toplam 93 hücumun 29’unu sayıya çevirirken Eczacıbaşı ise 104 hücumun 44’ünü sayıya çevirdi. Kuzeyboru Takımı 12 defa blok sayısı kazanırken Eczacıbaşı 7 defa blok sayısı kazandı. Kuzeyboru spor 5 defa ace sayısı elde etti. Eczacıbaşı Diana 8 defa ace sayısı kazandı. Karşılaşmada Kuzeyboru spor 7 defa servis hatası yaparken Eczacıbaşı 8 defa servis hatası yaptı. Karşılaşmanın sonunda Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı ligde oynadığı son 4 müsabakayı kaybederek taraftarlarını da üzdü. Temsilcimiz 27 puanla 5. sırada yer alıyor. Ligde oynadığı 18 karşılaşmada 10 galibiyet 8 de mağlubiyet elde etti.

Kuzeyboru spor 4 Şubat Pazar günü deplasmanda Çukurova Belediyespor’un konuğu olacak. Ligin ilk yarısında Aksaray’da oynanan karşılaşmayı Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı 3-0 kazanmıştı. Haber: Fatma ALTINOK