Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyboruspor, son şampiyonla oynayacağı maça hazırlanıyor

Kuzeyboruspor, Vodafone Sultanlar Ligi

Kuzeyboruspor, Vodafone Sultanlar Ligi kapsamında üçüncü maçına çıkmaya hazırlanıyor. Sultanlar Ligi’nin üçüncü haftasında 2022-2023 sezonun şampiyonu olan Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek olan Kuzeyboru, karşılaşmanın hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.
Fenerbahçe deplasmanı nedeniyle İstanbul’a giden Kuzeyboruspor, Mehmet Nuri Bedestenlioğlu baş antrenörlüğünde çalışmalarını sürdürüyor. TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’nda gerçekleşecek olan karşılaşma 21 Ekim Cumartesi günü saat 18.00’de oynanacak.
Kuzeyboruspor’a bu dönem transfer olan pasör çaprazı Gaila Gonzalez, henüz takıma dahil olmamasına rağmen Sultanlar Ligine oldukça iyi bir şekilde başlayan bordo siyahlı takım, son şampiyon ile oynayacağı maçı kazanmak istiyor.
2023-2024 sezonuna oldukça etkili bir başlangıç yapan Aksaray takımı, yüksek koordinasyon ile çalışmalarını sürdürürken, oyuncuların oyun içerisindeki uyumu da oldukça beğeniliyor. Voleybol severlerin dikkatle takip ettiği Kuzeyborspor, Fenerbahçe karşısında sergileyeceği takım performansı ile de merak uyandırıyor.

Fenerbahçe- Kuzeyboru karşılaşması 21 Ekim Cumartesi günü TRT Spor Yıldız ekranlarından takip edilebilecek.

Haber: Ağustos Gerçe