Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyboruspor Lideri Devirdi

türkiye voleybol federasyonu 2.

türkiye voleybol federasyonu 2. lig 5. grup 14. haftamücadelesinde kuzeyin sultanları aksaray’da oynanan müsabakada grubun liderikayseri organize sanayi bölgesi teknik koleji atletik sporu 3-0 mağlup ederekgrubunda liderlik koltuğuna oturan isim oldu.

aksaray atatürk spor salonunda pazar günü saat 14’deoynanan müsabakayı aksaraylı sporseverler ile ak parti aksaray milletvekili İlknur İnceöz, milliyetçi hareket partisiaksaray milletvekili ramazan kaşlı, ak parti aksaray belediye başkan adayıevren dinçer, mhp aksaray belediye başkan adayı sefer alkan, İyİ parti belediyebaşkan adayı Özhan türemiş, mhp aksaray İl başkanı mustafa Çölkesen, İl genelmeclisi meclis başkanı m. mehmet tüzün, kuzeyborusporlu yöneticiler ile şehrinüst düzey işadamları ve camiası da müsabakayı seyretmeye gelenlerin içerisindeyer aldı.

atatürk kapalı spor salonunda oynanan müsabakayatemsilcimiz kuzeyboru voleybol takımı ilk teknik molaya 12-5 önde girdi. İlk sette rakibini 25-16 mağlup ederek1-0 öne geçti. İkinci sette rakibine oyununu kabul ettiren temsilcimiz bu setide 25-11 alarak durumu 2-0 yaptı.

Üçüncü sete de iyi başlayan kuzeyin sultanları bu seti de25-17, müsabakayı da 3-0 alarak liderlik koltuğuna oturdu. müsabaka sonundakuzeyboru voleybol takımı ve taraftarı şampiyonluk şarkıları söylediler.temsilcimizde yeni transferleri gizem ve elif oynadıkları oyun ile takımın birparçası olduklarını gösterdiler.

kuzeyborusporun başarılı sporcuları müsabakayı izlemeyegelen siyasilerle ve taraftarlarla hatıra fotoğrafı çekindiler. maçtan sonrakonuşan ak parti aksaray milletvekili İlknur İnceöz, aksaray’da sporaverdiğimiz önemi bir kez daha gördük. daha büyük spor salonu yaptık. bu salonunyetersiz olduğunu biliyorduk ve bugünde bunu gördük. sporcular ayakta maçıizlemek zorunda kaldılar. salona giremeyip kar d akışta geri dönenleri gördük.aksaray’da spordan eğitime, tarımdan hayvancılığına her şey yolunda gidiyor.burada başarılı sonuçlar alan kuzeyboruspor takımının sporcularını, teknikheyetini, yöneticilerini ve taraftarlarını tebrik ediyorum” dedi.

mhp aksaray milletvekili ramazan kaşlı’da bu güzeltaraftar önünde galip gelerek liderlik koltuğuna oturan kuzeyboruspor takımını vetaraftarlarını tebrik ederim. aksaray adına güzel bir müsabaka izledik” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkiye Hentbol Federasyonu 2023-2024 faaliyet
Sıradaki Haber Aksaray Belediyespor Genç Kız Hentbol Takımı Türkiye üçüncüsü oldu