Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyboruspor heyecan yaratıyor

2023- 24 Kadınlar Voleybol

2023- 24 Kadınlar Voleybol Sultanlar liginde mücadele edecek olan Kuzeyboru Kadın Voleybol takımı bu sezon yepyeni kadrosu ile mücadele edecek. Kuzeyboru Kadın Voleybol takımı yeni sezona yeni forma tasarımı ile de mücadele edecek.

İşte yeni sezon öncesinde tüm değişiklikleri yaparak yeni hedefler belirleyen Kuzeyboruspor kulübü bu yönde yaptığı sezon öncesi çalışmaların meyvesini Axa Sigorta Türkiye kupası maçlarında aldı.

Temsilcimiz İzmir Atatürk spor salonunda oynanan  müsabakalarda PTT’yi 3-0, ve Nilüfer Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek lig öncesinde büyük moral aldı.

Kupa da grubunu lider tamamlayan Kuzeyboruspor kadın voleybol takımı 14 Ekim de başlayacak olan Sultanlar ligi öncesinde adeta taraftarlarını da heyecanlandırdı.

Kombine satışlarının artışına neden olan Kupadaki karşılaşmalarda alınan galibiyetlerde taraftarlarının yüreğine su serperek, taraftarlarda , “Bu sene Kuzeyboruspor ’un senesi olacak. Takıma yeni katılan yabancı ve yerli sporcuları ile eldeki kadro Baş antrenör Mehmet Nuri Bedestenlioğlu tarafından güzel harmanlanmış iyi bir kadro kurulduğunu gördük. Bu takım şimdi den bizi heyecanlandırıyor. Ligin başlamasını iple çekiyoruz. Heyecanımız bir kat daha arttı. Kuzeyboruspor bu sezon aldığı sonuçlarla Aksaray’ımızın da tanıtımına büyük katkı sağlayacak” dediler. Haber: Ağustos GERÇE