Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyboruspor- Çukurova Belediyespor

Sultanlar liginde Aksaray’ı dört

Sultanlar liginde Aksaray’ı dört sezondur başarıyla temsil eden Kuzeyboru kadın voleybol takımı ligin altıncı haftasında 4 Kasım 2023 Cumartesi günü saat 18:00’de ligde alt sıralarda bulunan Çukurova Belediyespor‘u konuk edecek.

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Türkiye Voleybol Federasyonu YouTube kanalından da canlı olarak yayınlanırken Aksaray Spor Salonu’nda bu maçı izlemek isteyen taraftarlar da yerlerini alabilecekler.

Kuzeyboru kadın voleybol takımı ligde beş müsabaka oynadı. Bu maçlarda PTT, Türk Hava Yolları ve Aydın Büyükşehir belediye takımını mağlup ederken, deplasmanda Fenerbahçe ve Eczacıbaşı takımlarında mağlup oldu. Ligde sekiz puanı bulunan Kuzeyboru kadın voleybol takımı yedinci sırada yer alıyor.

Buna karşılık Kuzeyboruspor’un bu haftaki konuğu Çukurova Belediyespor ise ligde beş müsabaka oynadı. Bu maçlarda bir galibiyet dört mağlubiyet aldı ve beş puanla 12. sırada bulunuyor. Çukurova Belediyespor ligdeki tek galibiyetini Aydın Büyükşehir belediye deplasmanda 3-1’lik skorla alırken sahasında Nilüferspor’a 3-2 mağlup oldu ve yine aynı şekilde sahasında Sarıyer’de 3-2 mağlup oldu. Kendi evinde oynadığı son iki karşılaşmayı da üç yerine birer puanla ayrılmış oldu.

Kuzeyboruspor, Cumartesi günü taraftar desteğini de arkasına alarak, Çukurova Belediyespor’u mağlup etmenin hesabını yapıyor.

Haber: Ağustos Gerçe